Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Zelta Zivtiņa aicina atzīmēt sevi X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku lielākajā kopbildē

Vita Sirica, 23.07.2010. 12:50

Zelta Zivtiņa Skolēnu dziesmu svētku dalībniekiem sagādājusi vēl vienu dāvanu - ZZ Lielās Dziesmas bildi 2010. Sākot no vakardienas, 22.jūlija, katrs, kas piedalījies Dziesmu svētkos, var sameklēt un atzīmēt sevi, kā arī savus draugus lielajā Dziesmu svētku bildē portālā www.draugiem.lv.

Tādēļ, kamēr skolēni dziedāja uz estrādes, ZZ fotografēja lielo kopbildi. Rezultātā tapa Lielās Dziesmas bilde – milzīga augstas izšķirtspējas panoramas fotogrāfija, kurā katrs lielkoncerta dalībnieks varēs atrast sevi vai savus draugus starp 12 000 dalībniekiem!

"Dziesmu svētki 2010 jau izskanējuši, bet sirdī par tiem vienmēr paliks kāda maza piemiņa. Zelta Zivtiņa vēlas, lai šīs jaukās atmiņas ir paliekošas ikvienam, kas tajos piedalījies, tāpēc ar prieku jums dāvājam ZZ Lielās Dziesmas bildi," saka Alise Avota, Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja.

Zelta Zivtiņa aicina svētku dalībniekus atrast un atzīmēt sevi ZZ Lielajā Dziesmu bildē portālā www.draugiem.lv, pierakstot bildei savu vārdu. Lielo bildi iespējams izpētīt detaļās, izkadrēt, lejupielādēt un ielikt gan lielo bildi, gan tās fragmentus savās bilžu galerijās internetā, tā ierakstot savu vārdu Dziesmu svētku vēsturē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV