Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Notiks Zigurda Mežavilka grāmatas „Opermūzikas svētki Siguldā" atvēršanas svētki

Arita Gutāne, 02.08.2010. 17:10

Piektdien, 6. augustā plkst. 17 Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē notiks Zigurda Mežavilka grāmatas „Opermūzikas svētki Siguldā" atvēršanas svētki, kuros piedalīsies grāmatas autors un Siguldas Opermūzikas svētku dalībnieki. Ieeja bez maksas.
Notiks Zigurda Mežavilka grāmatas „Opermūzikas svētki Siguldā" atvēršanas svētki

Grāmata „Opermūzikas svētki Siguldā", ko izdevis apgāds „Mansards", apkopo pazīstamā sporta žurnālista un mākslas mīļotāja Zigurda Mežavilka fotogrāfijas no Siguldas Opermūzikas svētkiem piecpadsmit gadu garumā – kopš pirmajiem 1993. gadā līdz pagājušā gada svētkiem – un personiskus iespaidus un atmiņas par Opermūzikas svētku rīkotāju Dr. Daini Kalnu, diriģentu Aleksandru Viļumani, pašmāju solistiem un viesiem: Inesi Galanti, Egilu Siliņu, Ingu Pētersonu, Jāni Sproģi, Arnitu Eglīti, Krišjāni Norveli, Ingu Kalnu, Sonoru Vaici, Elīnu Garanču, Maiju Kovaļevsku, Siseli, Annu Ņetrebko, Alfredo Dazu, Nadju Krastevu un citiem.

Tikai šonedēļ Jāņa Rozes un Valtera un Rapas grāmatnīcās, kā arī 7. un 8. augustā XVIII Starptautiskajos Siguldas Opermūzikas svētkos Siguldas pilsdrupu estrādē grāmata nopērkama par īpašu cenu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV