Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Klajā nākusi Džīnas Kalogridisas grāmata "Ugunīgā grāfiene"

Ieva Drozdova, 04.08.2010. 13:32

Apgādā "Kontinents" nākusi klajā Džīnas Kalogridisas grāmata "Ugunīgā grāfiene".
Klajā nākusi Džīnas Kalogridisas grāmata "Ugunīgā grāfiene"

Katerīnai Sforcai, izcilai sava laika skaistulei, kuru gleznojis pats Botičelli, tiek dota iespēja valdīt vīriešu pasaulē.

Liktenim labpaticies dāvāt Katerīnai Deu – meiteni bez dižciltīgiem radurakstiem, toties apveltītu ar spēju likt taro kārtis un redzēt nākotni zvaigznēs. Pēc kāda īpaši svarīga notikuma Katerīna pieņem Deu kā savu talismanu.

Katerīnas asais prāts apvienojumā ar ugunīgu temperamentu palīdz izcīnīt patiesi lielas uzvaras un nodrošina viņai stabilu vietu vēstures annālēs.

Kaislīgs, mistikas caurausts romāns, uz kādu spējīga vienīgi Džīna Kalogridisa, viena no izcilākajām zvaigznēm vēsturisko romānu autoru galerijā.

Džīnas Kalogridisas jaunākais romāns ļauj dzīvot līdzi notikumiem tālā senatnē un paraudzīties uz diženām personībām no neierastiem skatpunktiem. Autores nerimstošā interese par vēsturi, valodām un literatūru, kā arī talants saistoši un krāšņi ilustrēt renesanses Eiropas mākslas un politisko skatuvi sniedz lasītājam patiesi baudāmu kultūrvēsturisku daiļdarbu.

Džīnas Kalogridisas spalvai pieder tādas pērles kā „Bordžijas līgava", „Es, Mona Liza", „Mediči karaliene".

Tulkojusi Diāna Smilga, vāka dizains Artūrs Zariņš, 432 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV