Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Ugunsgrēks" pēc gada atgriežas televīzijas ekrānos

Marta Zandersone, 13.08.2010. 10:42

Šī gada pavasarī noslēdzās skatītāju iecienītākais seriāls UgunsGrēks ar tik ilgi gaidītām kāzām un pilnīgi negaidītu notikumu - sprādzienu svinīgās ceremonijas laikā. Kopš šī notikuma laiks skrējis vēja spārniem un klāt jaunā seriāla UgunsGrēks sezona, kurā notikumi viesnīcā atsāksies pēc gada pārtraukuma.

Kas pa šo gadu būs mainījies?! Kā ritēs varoņu dzīves un kā tās metīs savstarpējos līkločus?! Tas paliks noslēpumā līdz pat seriāla atklāšanas dienai 22.augusta vakarā. Bet solīt var tikšanos ar neredzētiem varoņiem, arī atkal redzēšanos ar jau iemīļotajiem aktieriem, pārsteidzošus notikumus un, pro-tams, dzīvības uguni - mīlestību. Būs arī tik nepieciešamais C vitamīns jeb smiekli, jo daži varoņi sekos populārajai tendencei iesaistīties politikā, piedaloties vēlēšanās un cerot uz kādu gardu amatu.

Pirms jaunās sezonas atklāšanas pārdomās dalās seriāla režisore Inta Gorodecka: "Apzinos, ka tā ir liela atbildība pārstāvēt un veidot skatītāko Latvijas pārraidi - seriālu Ugunsgrēks! Ceru, ka skatītāji būs uzticīgi mums arī jaunajā sezonā, kura nesīs ne tikai pārsteigumus, bet iespējams arī šokēs. Jā, kādu noteikti šokēs! Seriāla gaita atsāksies, kad būs pagājis gads kopš notikušas ilgi gaidītās kāzas un sprādziena tajās. Intrigas saglabāšana ir daļa no seriāla dzīves, tādēļ vairāk ne vārda par gaidāmajiem jaunumiem. Vien aicinu tikties seriāla atklāšanā jau 22.augusta vakarā!"

Skatītākā seriāla UgunsGrēks atgriešanās 22.augustā plkst.20.30 TV3 ar divreiz garāku sēriju!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV