Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Johansone pret Laivliju par lomu "Gravitācijā"

kinokino.lv, 13.08.2010. 12:17

Divas aktrises – Skārleta Johansone un Bleika Laivlija ir galvenās pretendentes uz galveno lomu Alfonso Kuarona lentē "Gravitācija".
Johansone pret Laivliju par lomu "Gravitācijā"

"Gravitācija" būs meksikāņu režisora Alfonso Kuarona zinātniskās fantastikas 3D projekts, kurā ap 60% no visa ekrāna laika tiks atvēlēti datorā ģenerētiem efektiem, pārējie –ainām ar aktieriem. Stāsts risināsies kosmosā un būšot par astronauti, kas izdzīvojusi kosmosa misijā un mēģina atgriezties mājās pie savas meitas.

Galveno vīriešu lomu filmā spēlēs Roberts Daunijs Jr. sākotnēji tika ziņots arī par Andželīnas Džolijas dalību, taču viņa no lomas atteicās.

Rakstījām, ka uz galveno sieviešu lomu filmā pretendē aktrise Skārleta Johansone. Kā informē Entertainment Weeekly, Johansonei loma vēl nav gluži garantēta, jo aktrise Bleika Laivlija arīt piedalījusies provēs. Bleika Laivlija piedalījusies vairākās kinofilmās, taču popularitāti aktrise izpelnījusies ar vienu no galvenajām lomām TV seriālā "Gossip Girl".

Lai arī Skārletas vārds ir zināmāks un garantē milzu publicitāti, studija Warner Bros., kuras paspārnē filma taps, nereti dod priekšroku mazāk zināmiem aktieriem, dodot jaunajiem talantiem iespēju pierādīt sevi, dažreiz padarot tos (tās) par zvaigznēm. Bleika Laivlija, starp citu, spēlēs Raiena Reinolda mīļoto meiteni filmā "Green Lantern"... un, kā zināms, Reinolds ir precējies ar aktrisi Skārletu Jonansoni.

"Gravitācija" uz ekrāniem iznāks 2012.gadā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV