Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Klajā nācis Santas Montefjores romāns "Absolūtās laimes meklējumos"

Ieva Drozdova, 17.08.2010. 15:22

Apgāds "Kontinents" šodien laiž klajā jaunāko Santas Montefjores romānu "Absolūtās laimes meklējumos" - romānu, kas liks ietrīsēties visu paaudžu sieviešu sirdīm.
Klajā nācis Santas Montefjores romāns "Absolūtās laimes meklējumos"

Nekas nespēj tā atveldzēt sievietes pašapziņu kā nesavtīgs, īstajā laikā un vietā pateikts kompliments.

Rakstnieces Angelikas laulības stāžs ir pietiekams, dzīve labi saplānota un sadzīves mehānisms darbojas kā pulkstenis. Negaidot rāmajā ikdienā iebrāžas vējš – Džeks no Dienvidāfrikas – vīrišķīgs, maigs, romantisks un neatvairāmi pievilcīgs. Viņš IR lasījis viņas sarakstītās bērnu grāmtas, viņš sauc viņu skaistas puķes vārdā, viņš ir bezcerīgi iemīlējies viņā...

Prātīgā un absolūti uzticīgā Angelika, spēji nonākusi stihisku viļņu varā, cenšas izvadīt savas dzīves laivu rāmos ūdeņos, labi zinādama, ka glābdama ģimeni var pazaudēt savu sirdi.

Tas noteikti ir kārdinājums, kādu pasaule nav piedzīvojusi kopš Ādama un Ievas laikiem

Santas Montefjores romāni arvien ir baudāmi pilniem malkiem, neatliekot pat uz mirkli. Autores darbos ir visu cilvēcisko attiecību krāsu palete – romantika, smeldzīga kā atvasaras saule, kaisle, maiga kā dūjas spārns, ilgas, nepiepildāmas kā bezgalības melnais caurums, un mīlestības pārpilnība kā gaisma pār pasauli, atsaucot atmiņā emocijas, kādas rodamas iepriekšējos Santas Montefjores romānos „ Franču dārznieks", „Itālijas smarža" un „Zaudētās mīlestības jūra".

Saldi smeldzīgs, izsmalcināts, brīnišķīgi uzrakstīts romāns, kas liks jums aizdomāties.
News of the World

Burvīgs stāsts par kārdinajumu, indīgi biedējošu un emocionāli saldējošu briesmu sajūtu, gatavojoties baudīt aizliegto augli.
Daily Record

Tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains Dairis Hofmanis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV