Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Radio NABA rīko ikgadējo foto konkursu

Radio NABA, 18.08.2010. 14:22

Par godu Universitātes Radio NABA 8.dzimšanas dienai tiek izsludināts jauns foto konkurss. Darbus varēs iesniegt līdz 2010.gada 20.septembrim. Šī gada konkursa tēma – SIGNĀLS.
Radio NABA rīko ikgadējo foto konkursu

Līdz 20.09.2010. konkursantiem ir jāiesniedz viena fotogrāfija (20x30) un CD ar darbu digitālajām kopijām (formāts - TIFF, attēla izšķirtspējai jābūt 300 dpi, attēla garākajai malai vismaz 30 līdz 45 cm), kā arī radošais CV radio NABA birojā Aspazijas bulvārī 5, Rīga, LV-1050.

Konkursa tēma - SIGNĀLS

Šogad konkursa tēma turpina iepriekšējos gados izvēlēto tematiku, kuras centrā joprojām ir radio un viss, kas ar to saistīts. Signāls vienmēr rada turpinājumu, tas dod informāciju, var brīdināt vai iepriecināt un būt sākums kam jaunam. Ir visiem labi zināmi signāli un tādi, kuru sniegtās norādes ir slepenas. Radio signāls palīdz klausīties mūsu iemīļotos raidījumus, tas vienlaikus ir netverams un nejūtams, tomēr bez tā neiztikt.

Konkursa dalībniekiem savos darbos ir iespēja radoši parādīt, kā viņi interpretē tēmu SIGNĀLS saskaņā ar savu oriģinālo skatījumu, apspēlēt kādu sabiedrībā aktuālu tēmu vai vienkārši ļauties asociāciju plūsmai. Tēma ir plaša un neaizmirsīsim – iztēlei robežu nav!

Konkursa noteikumi:

1) Katrs dalībnieks var piedalīties konkursā ar vienu fotogrāfiju.

* 2) Fotogrāfija var būt gan digitāla, gan analoga, ja nepieciešams, arī apstrādāta.
* 3) Iesniegtajām fotogrāfijām noteikti jānorāda nosaukums.
* 4) Autoram ir jāiesniedz informācija par sevi - CV (noteikti jāuzrāda dzimšanas gads
* un nodarbošanās) un kontaktinformācija (e-pasta adrese un tālruņa numurs).
* 5) Ir vēlams pievienot fotogrāfiju tehnisko aprakstu (ar kādu fotoaparātu bildēts, vai
* ir veikta pēcapstrāde utml.)
* 6) Konkurss tiek rīkots visām vecuma grupām.
* 7) Fotogrāfijai var būt vairāk kā viens autors

Kompetenta žūrija vērtēs darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 20. oktobrī.

25 žūrijas izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "8x8" par godu radio Naba 8. dzimšanas dienai. Šogad izstādes ceļojums sāksies radio Naba mūzikas klubā NABAKLAB, turpināsies Latvijas Mākslas akadēmijā un kino "Rīga", bet noslēgsies Latvijas Universitātes centrālajā ēkā.

Žūrijas izvēlētie 3 labākie autori iegūs balvas no radio NABA, žurnāla "Foto Kvartāls", EPSON u.c. Par izstādi būs publikācija ar 3 uzvarētāju darbiem žurnālā "Foto Kvartāls".

Jautājumu gadījumā sīkāka informācija: aija [at] radionaba.lv vai pa tel.: 26878133

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV