Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izdota Annas Gavaldas grāmata "Mierinošā"

Guntis Arājs, 19.08.2010. 11:43 | komentāri (1)

Apgāds "Atēna" laidis klajā Annas Gavaldas grāmatu "Mierinošā".
Izdota Annas Gavaldas grāmata "Mierinošā"

Gavalda paņem tavu ikdienībā nobružāto jūtu drēbi un iemērc to ziepjūdenī – vieglā sārmā, kas pamazām sāk nokost netīrumus, sārņus, iepriekšparedzamības uzslāņojumus. Kož arvien stiprāk. Pamērcē un ik pabrīdim paberž. Izbrucina kārtīgi, izpluina un pēkšņi ļauj mieru mirkt no jauna. Un atkal berž. Tad skalo skaidru, griež no visa spēka – griež sausu, vērpj sirdi, savīkšķa dvēseli cieši, līdz pēdējās asaras atdotas zemei. Tad kārtīgi purina un žauj. Un tur tu esi – atjaunots, balts, tīrs, no jauna ticīgs mīlestībai. Izkārts visiem vējiem par prieku, ar brīvības svaigumu ik smieklu krunciņā.
Dace Rukšāne

Jūs gaidāt, lai literatūra ierauj jūs emociju virpulī. Lai tā izdzēš jūsu ikdienu. Ļauj iepazīt jaunus draugus vai negaidot liek jums raudāt. Lasiet Gavaldu.
Violēna Žellī, Psychologies magazine

Gavalda atkal dara brīnumus. Nepilnās divās minūtēs viņa burtiski savažo jūs ar saviem neatdarināmajiem iestarpinājumiem, pašironiju un mizanscēnas mākslu.
Delfīna Perā, Lire

Annas Gavaldas jaunais romāns Mierinošā ir grāmata, ko var lasīt ar baudu; tās saistošos personāžus caurstrāvo cilvēcība, ko viņa tik labi prot atveidot. Šis jaunais opuss ir himna atdzimšanai, otrajai iespējai.
Aleksandra Morardē, Arte-Tv.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV