Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Džims Kerijs atgriežas filmā par pingvīniem

kinokino.lv, 23.08.2010. 12:01

Aktieris Džims Kerijs sāka savu žilbinošo karjeru ar filmām par dzīvniekiem, proti, „Eiss Ventura: Dzīvnieku detektīvs", nu viņš atgriezīsies savā ampluā.
Džims Kerijs atgriežas filmā par pingvīniem

Aktieris ir apstiprināts filmā „Mr . Popper's Penguins" („Popera kunga pingvīni"), kas būs 1938.gada bērnu grāmatas ar tādu pašu nosaukumu ekranizācija, informē Empire.

Džims Kerijs atveidos bagātu un varenu uzņēmēju – Popera kungu, kurš kādā dienā saņem savdabīgu dāvanu – sešus pingvīnus. Šie radījumi, protams, izmaina viņa luksusa dzīvi līdz nepazīšanai, un, Popera kungs, kuram nekad nav bijis laika nedz attiecībām ar tuviniekiem, nedz pašam sev, gūst mācību par (atkal, protams) ģimenes saitēm un mīlestību...

Filmas režisors būs Marks Voterss, kurš režisējis komēdiju „Manu bijušo draudzeņu rēgi". Ņemot vērā Kerija zvaigznes statusu un faktu, ka teju visas filmas aktiera piedalīšanos ir kases grāvēji, varam sagaidīt vēl vienu ģimenes komēdiju, kam ir izredzes uzrādīt lieliskus panākumus.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV