Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izveidota jauna izdevniecība jauno, rakstošo talantu atbalstam

Eva Savele-Gavare, 25.08.2010. 09:36 | komentāri (3)

Lai veicinātu jaunās, rakstošās paaudzes izaugsmi un iedrošinātu cilvēkus pievērsties rakstniecībai, tiek izveidota izdevniecība „Iespēju grāmata", kas palīdzēs izdot tieši jauno, vēl nepazīstamo autoru oriģināldarbus.
Izveidota jauna izdevniecība jauno, rakstošo talantu atbalstam

Latvijā ir daudz rakstošu talantu, kuri ļoti labprāt ar saviem darbiem pildītu lasītāju grāmatu plauktus, ja vien tiktu piedāvāta šāda iespēja. Latvijā ir daudz izdevniecību, tomēr jaunie autori bieži neuzdrošinās tās uzrunāt, jo nav gatavi segt ar izdošanu saistītās augstās izmaksas, bet gūt pilnu izdevniecības atbalstu var tikai ļoti spēcīgas grāmatas.

Izdevniecība „Iespēju grāmata" ir veidota tam, lai modinātu jaunajos autoros vēlmi radīt oriģinālliteratūru, iedrošinātu tos izdot savas grāmatas un lauztu stereotipu par to, ka grāmatu izdošana ir dārgs un nereāls process. Autoriem būs iespējas iesaistīties grāmatas izdošanas procesos, būt lietas kursā par visiem izdošanas etapiem, tikt pie profesionāliem māksliniekiem, redaktoriem un korektoriem, kā arī pēc izdošanas piedalīties grāmatas popularizēšanā.

Ir sapņi, kas piepildās, ja vien tiem tic un seko, tāpēc šajā piektdienā, 27. augustā pl.18:00, aicinām visus interesentus piedalīties izdevniecības atklāšanas un pirmās izdotās grāmatas „Likteņa rotaļa" prezentācijas pasākumā „Kad sapņi piepildās!".

Pasākuma laikā jaunā autore studentu teātra pavadībā iepazīstinās klātesošos ar savu stāstu par sapņu piepildījumu, kā arī uzzināsiet kā savus sapņus piepildīja Inese Supe, Iveta Feldmane un bītboksa puiši PeR.

„Sapņa piepildījums ir īpaša sajūta, kas jāpiedzīvo ikkatram. Es zinu, ka es palīdzēšu piepildīt daudzu jauno autoru sapņus, kas saistīti ar grāmatu izdošanu un zinu, ka kādā no jauno autoru darbiem atradīsies gadsimta pērle, kas priecēs lasītājus vēl gadiem ilgi! Tiem, kuriem ir bail, gribētos teikt, ka Latvijā ir tik daudz cilvēku, kuri nav baidījušies sekot savam sapnim un ir to piepildījuši, tāpēc tieši no šiem cilvēkiem ir nepieciešams smelties drosmi un iedvesmu!" saka izdevniecības veidotāja un grāmatas „Likteņa rotaļa" autore Eva Savele-Gavare.

27. augustā, pl 18:00 Maskavas ielā 42 (Maskavas ielas un Dzirnavu ielas krustpunktā), tiek rīkota jaunās izdevniecības atklāšanas pasākums, uz kuru tiek aicināti visi, kuri vien vēlas uzzināt sapņu piepildījumu stāstus, uzzināt par iespējām izdot savas grāmatas, iegūt savā īpašumā pirmo izdoto grāmatu ar autora autogrāfu vai vienkārši jauki un interesanti pavadīt piektdienas vakaru.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV