Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klajā nākusi Toma Noksa grāmata "Senatnes vārti"

Ieva Drozdova, 25.08.2010. 12:40

Apgādā "Kontinents" nāsic klajā Toma Noksa romāns "Senatnes vārti" - vēl aizraujošāks par Dena Brauna romāniem, vēl vairāk negaidītu sižeta pavērsienu, vēl intriģējošāki uzdevumi, kas jāatrisina īsā laikā.
Klajā nākusi Toma Noksa grāmata "Senatnes vārti"

Saules nokaitētajos Tuvo Austrumu tuksnešos arheologi atklājuši akmens templi – pasaules senāko celtni. Kāds baiss noslēpums tūkstošiem gadu guļ aprakts kopā ar templi. Šo noslēpumu zina tikai viens cilvēks, un viņš ir gatavs uz visu, lai iznīcinātu jebkurus pierādījumus...

Žurnālists Robs Latrels no Lielbritānijas tiek sūtīts aprakstīt interesanto atklājumu. Neviens nenojauš, cik aizraujošu un spraigu rakstu sērija nonāks pie lasītājiem un cik daudz no uzzinātā populārais žurnālists vispār drīkstēs atklāt.

Izcelšanās noslēpums ir šokējošs...

Ceļodams no sagruvušajām Īrijas pilīm līdz tuksnešainajiem Kurdistānas plašumiem, Toms Nokss saaudis patiesus vēsturiskus faktus, zinātniskus atzinumus un Bībeles mistērijas vienā satriecošā stāstā – spraigā un aizraujošā trillerī, kas pārņem lasītāju savā varā no pirmās lappuses līdz pēdējai.

Toms Nokss ir žurnālista, ceļojumu aprakstu autora, vairāku balvu laureāta Šona Tomasa pseidonīms.

Vēl nebijis trilleris, kuru publicējusi Sema Borna supergrāvēju izdevēju komanda.

Šis arheoloģiskais atklājums iezīmē jaunas līnijas cilvēces vēsturē.
Publishers Weekly

Tulkojusi Liene Akmens, Vāka dizains – Dairis Hofmanis, 416 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV