Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izsludina konkursu par logo izstrādi pirmajam Pasaules čempionātam gaisa balonu sportā sievietēm

Elīna Neimane, 25.08.2010. 13:55

No 2011. gada 21. līdz 29. maijam Valmierā pirmo reizi gaisa balonu sporta vēsturē norisināsies pirmais Pasaules čempionāts gaisa balonu sportā sievietēm. Gatavojoties nozīmīgajam pasākumam, sporta klubs „99 gaisa baloni" sadarbībā ar Valmieras Kultūras centru izsludina konkursu, kurā ikviens interesents aicināts izstrādāt gaisa balonu čempionāta logo.

„Konkurss tiek rīkots ar mērķi izveidot logo pasaules līmeņa sacensībām, lai varētu to izmantot kā pasākuma atpazīstamības zīmi. Izveidotajam logo, protams, jābūt saistītam ar gaisa baloniem, kā arī jāņem vērā, ka čempionāts būs veltīts sievietēm," informē gaisa balonu festivāla direktors Uldis Dūmiņš.

Labākais čempionāta logo autors saņems iespēju divām personām Pasaules čempionāta gaisa balonu sportā sievietēm ietvaros lidot gaisa balonā virs Valmieras. Iesūtītos darbus vērtēs komisija, kuras sastāvā būs divi Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāvji un divi pasākuma organizatori no sporta kluba „99 gaisa baloni". Lai nodrošinātu objektīvu konkursa norisi, darbu vērtēšanā piedalīsies arī gaisa balona pilote.

Lūgums izstrādātos darbus iesniegt personīgi Valmieras Kultūras centrā (Rīgas iela 10, Valmiera), vai arī sūtīt uz e-pastu uldis@balloon.lv, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju, lai pasākuma organizatori var sazināties ar darbu autoriem. Izstrādātos logo lūgums iesūtīt līdz šī gada 1.oktobrim.

Jau ziņots, ka šovasar no 21. līdz 25. jūlijam Valmierā norisinājās 5. Starptautiskais gaisa balonu festivāls „Valmieras Kauss 2010", kas vienlaikus bija arī sagatavošanās pasākums 2011. gada pasaules čempionātam. Festivālā šogad piedalījās 23 komandas no Latvijas, Lietuvas, Slovākijas un Polijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV