Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Notiks Mācību nedēļa pieaugušajiem

Natālija Sujunšalijeva, 26.08.2010. 11:22

Uzsākot jaunu mācību gadu, no 1. līdz 5. septembrim jau trešo reizi 15 Rīgas muzejos norisināsies akcija „Mācību nedēļa pieaugušajiem". Šogad „Mācību nedēļā pieaugušajiem" piedalās Latvijas Nacionālais mākslas muzejs, LNMM izstāžu zāle Arsenāls, Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs, Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs, Rakstniecības un mūzikas muzejs, Latvijas Dabas muzejs, Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejs, Mencendorfa nams, Latvijas Fotogrāfijas muzejs, Farmācijas muzejs, J. Akuratera muzejs, A. Upīša muzejs, J. Rozentāla un R. Blaumaņa muzejs, Raiņa un Aspazijas māja.
Notiks Mācību nedēļa pieaugušajiem

„Mācību nedēļas pieaugušajiem" tēma ir „Dzīvesstils", kuras ietvaros muzejos notiks dažādas pieaugušajiem un ģimenēm domātas aktivitātes – lekcijas, sarunas, radošās darbnīcas.

Projekts „Mācību nedēļa pieaugušajiem" tiek īstenots vairākās Eiropas valstīs un kā jaunu un inovatīvu muzeja aktivitāšu pieaugušajiem piedāvājums kalpo par daudzpusīgu ierosmes avotu strādājošo vecumgrupas pārstāvjiem.

Iepriekšējos gados akcija ir piesaistījusi daudzus neformālā gaisotnē mācīties gribētājus, kuri muzejam netradicionālā darba laikā piedalās dažādās mācību aktivitātēs.

Akcija „Mācību nedēļa pieaugušajiem" tiks atklāta trešdien, 2010. gada 1. septembrī, plkst. 18:00 Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā. Atklāšanas pasākuma laikā interesenti tiks iepazīstināti ar akcijas programmu visos iesaistītajos muzejos. Savukārt plkst. 19:00 pasākuma dalībnieki tiks aicināti piedalīties bezmaksas ekskursijā „Rīgas dārgumi, leģendas un noslēpumi Rīgas Doma krustejā".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV