Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Komentāri rakstam: Budisma relikviju izstāde

jaunākie lejā

I.T.Warpath 24.09.2007. 13:55

Nožēlojams farss. Biju uz to izstādi. Par relikvijām un pašu reliģiju neteikšu neko, bet par pašmāju izrādīties kārajiem idiotiem gan! Cik pēkšņi visi tie, kas ikdienā parasti ar meditāciju nenodarbojas, centās iegūt apskaidrību truli parodējot meditāciju, ar pār-apgaroti izšķobītām sejām hipnotizējot relikviju galdu!!! Smieklīgi arī bija tas, ka tur esošais apkalpojošais sastāvs - ar krievisku pieskaņu balsī šļupstošie, baltos krekliņos tērptie indivīdi samulsa, kad uz manu jautājumu par Sidhartas Gautamu relikvijām, kurš, kā zināms, bija budisma dibinātājs un pats Buda, tie šo vārdu salikumu uzskatīja par kaut kādu izteikumu svešvalodā, un bija visai izbrīnīti, ka Budam ir arī cilvēka vārds.
Latvieši esot teātra mīlētāju tauta - šajā reizē viņi parādīja sevi arī kā teātra spēlētāji!
Kad mēs, nožēlojamie liekuļi, vienreiz beigsim izlikties?!!

ls » I.T.Warpath 24.09.2007. 17:26

nu tev čalīt toč ir jāārstējas....tik daudz negatīvisma tevī...šītādi ir jāizolē no sabiedrībās...pārlieku gudrs esi savos izteikumos, šķiet pati pilnība...vnk nožēlojams kretīns!!!!

I.T.Warpath » ls 25.09.2007. 16:52

Paskaties spogulī!

ll 02.10.2007. 10:47

Kāpēc šis pasākums tika saukts par izstādi? Es jutos neērti, jo nezināju uz ko īsti esmu atnākusi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV