Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Komentāri rakstam: Filmas Paranoja apskats

jaunākie lejā

Funeral Barbie 26.09.2007. 01:35

Jums te kinoapskatnieka vieta ir apmaksāta? Labprāt piedāvātu savus pakalpojumus, vienkārši žēl noskatīties, cik neveikli par spīti centībai tas izdodas pašreizējam kinogidam.

Līga » Funeral barbie 26.09.2007. 08:08

Man gan liekas, ka ideālākas recenzijas es neesmu lasījusi (mana mīļākā laikam ir par fantastisko četrinieku). Tās ir vienīgās recenzijas, ko es vispār lasu, jo neviens cits recenzents neatļaujās pateikt visu, ko tiešām domā par kādu filmu, nemaz nerunāsim par dievīgo valodas stilu, kādā tiek rakstītas recenzijas.

Funeral Barbie 26.09.2007. 14:37

Jā, valodas stils ir neatkārtojams, frāze "lielākais izklupiens" vien ir ko vērta. Laikam recenzents ar to domājis filmas veidotāju pieļautu kļūdu, taču gribu atgādināt, ka izklupiens nav tas pats, kas klupšanas akmens, bet laikam jau mūsdienās svarīgāk par savas jomas pārzināšanu ir pašpārliecība un tiesības recenzijas rakstīt ikvienam, kas vēlas sevi dēvēt par kinopazinēju.

eejit 26.09.2007. 16:57

savas jomas paarzinaashana ne vienmeer noved pie interesanta galaiznaakuma - piemeeram, zhurnaals kinoforums, kur laikam gan cilveeki jutaas, kaa savas jomas paarzinaataaji, bija ljoti pat neinteresants.
protams, prasaas zinaashanas, dazhreiz mazliet vairaak "dziljuma" vai satura (manupraat, naumanis biezhi speej apvienot gan zinaashanas, gan dzeeliibu visai jeegpilnaas recenzijaas), bet shiis kinorecenzijas vismaz meedz buut aspraatiigas vai pat skarbas. un veel - cik daudz kinojomas paarzinaashana vajadziiga, aprakstot kokakolas meeslu filmas?
cerams, regularitaate un centiiba nesiis arii progresu recenziju saturaa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV