Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

LNT jauno sezonu uzsāk ar pārliecinošu līderpozīciju

Ingūna Sermole, 10.09.2010. 14:49

LNT šī rudens jauno TV sezonu uzsāk ar pārliecinošu līderpozīciju, par ko liecina jaunākie TNS Latvia dati un izplatītā informācija: „Skatītākais kanāls šī gada augustā – LNT , tā vērošanai veltīti 15,2 % no kopējā TV skatīšanās laika. Otrajā vietā ierindojies kanāls TV3, tā vērošanai veltīti vidēji 12,3 %. Savukārt trešais skatītākais kanāls – PBK ar 10,1 % lielu skatīšanās laika daļu"*.
LNT jauno sezonu uzsāk ar pārliecinošu līderpozīciju

„Dziedošās ģimenes" arī šogad kļūst par skatītāko TV šovu Latvijā

Pagājušajā sezonā par skatītāju mīlētāko un skatītāko šovu Latvijā kļuva sirsnīgais un patiesām emocijām bagātais muzikālais šovs „Dziedošās ģimenes". Arī šogad, uzsākot projekta „Dziedošās ģimenes" otro sezonu, jau ar pirmajām pārraidēm tas ir kļuvis par skatītāko šovu Latvijā. Augusta mēnesī LNT sirsnīgo šovu „Dziedošās ģimenes" vidēji vērojuši 201 900 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem*. Šie spožie panākumi liecina par to, ka mūsu tautas bagātība ir stipras Latvijas ģimenes, dziesma un kopā būšanas spēks. Latvijas skanīgākās ģimenes ar savu patiesumu skatītājus ir uzrunājušas arī šogad, un ik svētdienas vakaru savu prieku un mīlestību ienes tūkstošiem mājvietu visā Latvijā.

LNT Ziņu dienesta veidotie raidījumi skatītākie Latvijā

Skatītākās ziņu pārraides augusta mēnesī ir LNT Ziņas svētdienās, ko augusta mēnesī vidēji vērojuši 179 500 Latvijas iedzīvotāji un LNT Ziņas darbdienu vakaros pulksten 20:00, ko attiecīgi vidēji vērojuši 160 400 Latvijas iedzīvotāju vecuma grupā no 4 gadiem*. 10. vietu augusta mēneša skatītāko raidījumu topā ieņem LNT Ziņu dienesta veidotais analītiskais raidījums „LNT Ziņu Top 10", kuru vidēji vērojuši 157 200 Latvijas iedzīvotāju vecuma grupā no 4 gadiem*.

Kā iepriekš tika ziņots, LNT Ziņu dienests šogad ar plašu vērienu atspoguļo vēlēšanu norisi – veidojot gan deputātu kandidātu „Līderu debates", kas ir izraisījušas lielu rezonansi citos medijos un sabiedrībā, gan sniedzot plašu, precīzu un aktuālu informāciju par un ap vēlēšanu norisi. Vēlēšanu dienā LNT Ziņu dienests skatītājiem piedāvās īpašas tiešraides, speciālreportāžas un speciālizlaidumus, vēlēšanu nakti, kuras ietvaros varēs sekot līdzi vēlēšanu norisei un īpašus raidījumus, kuros tiks analizēti vēlēšanu rezultāti un tas, kā tie ietekmēs mūsu dzīvi turpmāk.

LNT jaunajā sezonā turpina pārsteigt un iepriecināt

Jau šo sestdien sāksies LNT pozitīvo emociju šovs „Latvijas Zelta talanti 2010", kurā iepazīsim cilvēkus ar unikāliem, pārsteidzošiem talantiem. Būs gan dejotāji, gan dziedātāji, gan triku meistari un ekstrēmo sportistu paraugdemonstrējumi. Šis pozitīvo emociju šovs dos mums iespēju ne tikai sajust pārsteiguma prieku, bet arī būt lepniem par to, cik daudz talantīgu cilvēku dzīvo mūsu Latvijā.

Savukārt oktobrī pie LNT skatītājiem atgriezīsies pārvērtību raidījums „Mājokļa jautājums" ar jaunu raidījuma vadītāju – sirsnīgo un atraktīvo Vitu Baļčunaiti. Oktobrī ir gaidāms arī vēl viens pārvērtību raidījums, par kuru stāstīsim nedaudz vēlāk.

Filmu un seriālu pirmizrādes un jaunākās sezonas

LNT šajā sezonā piedāvā arī vairāku iemīļotu seriālu jaunākās sezonas, pavisam jaunus pasaulē iecienītus seriālus un filmu pirmizrādes. Šobrīd no pirmdienas līdz ceturtdienai kanālā LNT ir vērojams pasaulslavenais seriāls „Mentālists", kurš nu jau ir kļuvis iecienīts arī Latvijā. Ar nākamo nedēļu LNT darbdienās pulksten 12:00 varēs vērot seriāla „Vīrieši kokos!" jaunāko un arī pēdējo sezonu. Savukārt oktobrī LNT skatītājiem dāvās ilgi gaidītā seriāla „Ātrā palīzība" (ER) jaunās sezonas sērijas. Būs arī kāds īpašs pārsteigums visiem filmas „Krēsla" faniem, jo no 12.oktobra, četrus darbdienu vakarus pēc kārtas LNT piedāvās jaunu seriālu „Krēslas stunda" (Moonlight).

Septembra un arī oktobra piektdienās LNT rāda filmu pirmizrādes. Komēdijas un aizraujošas piedzīvojumu filmas, kas iepriecinās ik katru TV skatītāju! Būs gan Sandra Buloka filmā „Miss Slepenā aģente 2.Bruņota un apburoša", gan Roberts Daunijs juniors filmā „Kiss Kiss - Bang Bang" un vēl citi spoži Holivudas aktieri aizraujošās filmu pirmizrādēs.

Patiesas emocijas, sirsnīgums, objektīvi pasniegta informācija un aktualitātes, lepnums par mūsu talantīgajiem cilvēkiem un stiprajām un dziedošajām ģimenēm, pārsteigumi, spožas filmu un seriālu pirmizrādes raksturo LNT jauno sezonu!

LNT – Tava televīzija no sirds!

*Avots: http://www.tns.lv/?lang=lv&fullarticle=true&category=showuid&id=3219

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV