Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Turpinās darbu iesniegšana Universitātes radio "Naba" foto konkursā

LU Preses centrs, 13.09.2010. 10:56

Par godu Latvijas Universitātes radio NABA 8.dzimšanas dienai tiek izsludināts foto konkurss. Darbus var iesniegt līdz 2010.gada 20.septembrim.
Turpinās darbu iesniegšana Universitātes radio "Naba" foto konkursā

Šā gada konkursa tēma - SIGNĀLS.

Signāls vienmēr rada turpinājumu, tas dod informāciju, var brīdināt vai iepriecināt un būt sākums kam jaunam. Ir visiem labi zināmi signāli un tādi, kuru sniegtās norādes ir slepenas. Radio signāls palīdz klausīties mūsu iemīļotos raidījumus, tas vienlaikus ir netverams un nejūtams, tomēr bez tā neiztikt. Tēma ir plaša, un neaizmirsīsim - iztēlei robežu nav!

Konkursantiem jāiesniedz viena fotogrāfija (20x30) un CD ar darbu digitālajām kopijām (formāts - TIFF; attēla izšķirtspējai jābūt 300 dpi; attēla garākajai malai - vismaz 30 līdz 45 cm), kā arī radošais CV radio NABA birojā Aspazijas bulvārī 5, Rīgā, LV1050.

Kompetenta žūrija vērtēs darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 20.oktobrī.

25 žūrijas izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "8x8" par godu radio NABA 8.dzimšanas dienai. Šogad izstādes ceļojums sāksies radio NABA mūzikas klubā NABAKLAB, turpināsies Latvijas Mākslas akadēmijā un kino "Rīga", bet noslēgsies Latvijas Universitātes centrālajā ēkā.

Žūrijas izvēlētie 3 labākie autori iegūs īpašas balvas.

Foto konkursa nolikums mājaslapā www.radionaba.lv

Papildu informācija:
Aija Fedorova
Tālrunis: 26878133
E-pasts: aija@radionaba.lv
Latvijas Universitātes Preses centrs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV