Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Seksīgākais MTV šovs pavisam bez seksa

Sadarbībā ar MTV, 30.03.2007. 15:00 | komentāri (2)

Ja tu nedomā par seksu tieši šobrīd, tad, visticamāk, tu par to domāji pirms minūtēm desmit. Tā kā sekss ir aktuāls visiem dzimumiem, bet īpaši jau tīņiem, MTV – pasaules pirmā lieluma huligāns – tikko sācis demostrēt diezgan šokējoša rakstura realitātes seriālu par šo ‘karsto’ tēmu – “Jaunavu dienasgrāmatas”.
Seksīgākais MTV šovs pavisam bez seksa

“Jaunavu dienasgrāmatas” ir pretrunīgi vērtēts MTV UK veidots dokumentāls seriāls, kurā desmit jaunieši vecumā no 16 – 18 gadiem brīvi dalās savā pieredzē par seksu, seksualitāti un nevainību. MTV viņiem sekoja trīs mēnešu garumā, lai dokumentētu viņu pārdomas, rūpes un piedzīvojumus. Seriāla varoņi nāk no ļoti dažādām ģimenēm, tāpēc viņiem ir ļoti dažāda pieredze un uzskati par seksu un seksualitāti. Seriālā viņi dalās savās intīmākajās pārdomās, cerībās un bailēs ar MTV skatītājiem. “Jaunavu dienasgrāmatas” jauniešiem dod iespēju pašiem runāt par sev aktuālām tēmām un lietām, kas viņus uztrauc un ietekmē. Šis dokumentālais seriāls ir par jauniešu dažādo dzīves uztveri un dažādajiem lēmumiem, kurus viņi pieņem līdzīgās situācijās.

Piemēram, 16-gadīgais Marks no Eseksas, nezina vai nevainību zaudēs ar puisi vai meitenei, jo ir biseksuāls. Savukārt, 17-gadīgais Kregs vakarā ar draudzeni Kloju pazūd savā guļamistabā, bet no rīta stāv blakus atkritumu grozam, pilnam ar attaisītiem, bet neizlietotiem prezervatīviem, un stāsta kamerai, ka neesot spējis izpildīt savu pienākumu. “Klojai tas noteikti ir vajadzīgs, vai arī viss būs cauri. Es sevi psiholoģiski uzmundrinu. Šonedēļ es to noteikti izdarīšu,” kamerai saka Kregs. BigBrother producenti droši vien ir gluži zaļi no greizsirdības.

Starp citu, visi seriāla dalībnieki no saviem vecākiem saņēmuši atļaujas dalībai seriālā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV