Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izsludināts „FINEST" komiksu konkurss

David Schilter, 17.09.2010. 15:21

Somijas komiksu biedrība kopā ar Igaunijas komiksu māksliniekiem un sadarbībā ar Somijas institūtu un kuš! izsludina komiksu konkursu „FINEST" Latvijā. Piedalīties var ikviens.

Tēma: 24 stundas

Apakštēma: rīts, diena, vakars un nakts

Formāts/Izmērs: Zīmē 1 lapu (A4) par katru apakštēmu - rītu, dienu, vakaru un nakti. Tātad, kopā 4 lapas. Katra no tām tiks drukāta A3 formātā, kopā veidojot A1 izmēra plakātu.

Forma: Šis ir komiksu konkurss, tāpēc jārada stāsts, izmantojot attēlus. Lūdzam nesūtīt karikatūras vai origami.

Valoda: Latviešu

Līdz 10. oktobrim sūti darbu uz kushmens(at)gmail(.)com. Vislabāk kā tiff 300 dpi failu. Ja faili ir ļoti lieli, iesakām izmantot www.yousendit.com. Neaizmirsti uzrakstīt arī savu vārdu un norādīt mājas lapas adresi internetā.

Labākie darbi no Latvijas (ne vairāk par 10), Igaunijas un Somijas tiks izdrukāti un izrādīti izstādē Rīgā 2010. gada novembrī. 2011. gada pavasarī izstāde tiks rādīta Helsinkos un tālāk ceļos uz Ungāriju un, iespējams, arī Londonu. Iekļūstot labāko skaitā, Tu iegūsi lielisku iespēju piedalīties starptautiskā izstādē un iegūt uzmanību starptautiskajā komiksu scēnā! Katrs uzvarētājs saņems arī jaunāko kuš! komiksu antoloģiju. Ja būs iespējams, darbi tiks izdoti grāmatā, katrs autors saņems arī eksemplāru par brīvu.

Žūrija: Kalle Hakkola (Somijas komiksu biedrības prezidents), Joonas Sildre (komiksu mākslinieks un lektors Igaunijas mākslas akadēmijā) un Dāvids Šilters (kuš! redaktors)

Asini zīmuļus, mazgā otas un sāc zīmēt. Šī ir lieliska iespēja piedalīties īpašā starptautiskā izstādē!

http://kushkomikss.blogspot.com/2010/09/finest-komiksu-konkurss.html

kuš!: www.komikss.lv

Somijas komiksu biedrība: http://www.sarjakuvaseura.fi/

Somijas institūts Igaunijā: http://www.institute.fi/en/tallinna.php

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV