Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

RīBēJa MuTe aicina uz aktiermeistarības studiju

Liene Paukšēna, 20.09.2010. 10:07

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālais teātris RīBēJa MuTe izsludina uzņemšanu aktiermeistarības studijā. Uzņemšana notiks 25. septembrī pl. 11.00 VEF Kultūras pils 175. telpā (3. stāvs).
RīBēJa MuTe aicina uz aktiermeistarības studiju

Aktiermeistarības studijā gaidām bērnus un jauniešus vecumā no 7-18 gadiem! Nodarbības notiek sestdienās no pl.10.00-14.00 VEF Kultūras pilī. Kursu ietvaros ik sestdienu ir paredzētas 4 nodarbības pieredzējušu skolotāju vadībā:

Aktiermeistarību pasniedz režisors Kārlis Krūmiņš. Kārlim ir pieredze darbā ar bērniem, viņš ir strādājis Latvijas Radio teātrī, Valmieras teātrī, Liepājas teātrī. 2010. gada 6. aprīlī Ģertrūdes ielas teātrī pirmizrādi piedzīvoja Kārļa režisētā izrāde „Svētceļnieks".

Dziedāšanu māca dziedātāja Annija Putniņa, kura savulaik spilgti debitēja K. M. Šēnberga mūziklā „Les Miserables", L. Bernšteina mūziklā „Vestsaidas stāsts", kā arī galvenajā lomā J. Ķirša mūziklā jauniešiem „Klase". 2009. gadā Annija duetā ar Kristīni Zaharovu iekļuva Eirovīzijas nacionālās atlases finālā, kur ieguva 2. vietu. Annija dzied dažādos džeza projektos, tostarp ir dziedājusi vokālajā a capella grupā Framest.

Skatuves kustību pasniedz pieredzējusī pedagoģe, savulaik Liepājas teātra un Anša Rūtentāla kustību teātra aktrise Ligita Smildziņa. 2009. gadā tika izdota Ligitas grāmata „Vingrinājumi un spēles darbam teātra studijā".

Skatuves runu māca režisore un pedagoģe Māra Liniņa. Māra ir mākslas zinātņu maģistre, vairāku animācijas filmu autore. Strādājusi kā režisora asistente ar režisoriem V. Kairišu, A. Mizišu u. c, paralēli daudz laika veltot skatuves runas pasniegšanai.

Uzņemšanas noteikumus un plašāku informāciju par pasniedzējiem un studiju var atrast teātra RīBēJa MuTe mājas lapā www.ribejamute.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV