Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izsludināts plakātu konkurss „Zobus nost no grāmatām!"

Kristīne Eižvertiņa, 28.09.2010. 16:47

Grāmatas nav luksus preces un tām jābūt pieejamām pēc iespējas lielākai sabiedrības daļai. Lai nepieļautu Latvijas nacionālās grāmatniecības iznīcināšanu, palielinot PVN likmi grāmatām uz 21% (šā brīža jau tā dubultotās PVN likmes 10% vietā), Latvijas Grāmatnieku ģilde izsludina plakātu konkursu „Zobus nost no grāmatām!".
Izsludināts plakātu konkurss „Zobus nost no grāmatām!"

Grāmatas latviešu valodā – gan tajā sarakstītās, gan kvalitatīvi tulkojumi no svešvalodām – ir pamats latviešu valodas un nacionālās identitātes pastāvēšanai un attīstībai. Grāmatu kvalitāte un pieejamība ir cieši saistīta ar izglītības līmeni, atbalstu mūžizglītībai un darbaspēja konkurētspējai un mūsu nācijas pastāvēšanai ilgtermiņā.

Lai nepieļautu Latvijas nacionālās grāmatniecības iznīcināšanu, palielinot PVN likmi grāmatām uz 21% (šā brīža jau tā dubultotās PVN likmes 10% vietā), Latvijas Grāmatnieku ģilde izsludina plakātu konkursu „Zobus nost no grāmatām!".

Konkursa norises laiks: no 2010. gada 28. septembra līdz 2010. gada 28. oktobrim.
Žūrijas noteiktajās nominācijās interesantāko darbu autori saņems vērtīgas balvas. Konkursa galvenā balva – 500 LVL.

Konkursa nolikumu skatīt: www. gramatniekugilde.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV