Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Apstiprinātas Kerija partneres Pingvīnu filmā

kinokino.lv, 29.09.2010. 09:07

Ir apstiprinātas aktiera Džima Kerija ekrāna partneres filmā "Mr . Popper's Penguins" ("Popera kunga pingvīni").
Apstiprinātas Kerija partneres Pingvīnu filmā

Kā raksta The Hollywood Reporter, aktrise Karla Gudžino un uzlecošā britu zvaigzne Ofēlija Lovibonda spēlēs līdzās Kerija varonim ģimenes komēdijā.

Uzmanība jāpievērš divdesmitčetrgadīgajai Lovibondai, jo viņa „tiek izķerta" vairākos ievērības cienīgos britu kino projektos ("Nowhere boy", "London Boulevard", "No Strings" un citos), kā arī tiek minēta kā kandidāte Pītera Pārkera jeb paša Zirnekļcilvēka draudzenes lomai jaunajā "Zirnekļcilvēka" rebūtā (līdzās citam britu jaunajam spīdeklim Endrjū Gārfīldam).

Jau rakstījām, ka filma būs 1938.gada bērnu grāmatas ar tādu pašu nosaukumu ekranizācija par bagātnieku Popera kungu, kurš kādā dienā saņem savdabīgu dāvanu – sešus pingvīnus. Šie radījumi, protams, izmaina viņa luksusa dzīvi...

Filmas režisors būs Marks Voterss, kurš režisējis komēdiju "Manu bijušo draudzeņu rēgi". Ņemot vērā Kerija zvaigznes statusu un faktu, ka teju visas filmas aktiera piedalīšanos ir kases grāvēji, varam sagaidīt vēl vienu ģimenes komēdiju, kam ir izredzes uzrādīt lieliskus panākumus.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV