Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Mīlestības uguns skatāma gleznās

Zīle Dāvidsone, 04.10.2010. 12:54

No 6. līdz 16. oktobrim radošajā telpā Tasty būs apskatāma jaunās mākslinieces Žannas Stacevičas personālizstāde "Fire of love", kur krāsainos mākslas darbos ikviens varēs meklēt mīlestības uguni, kas caurvij ikvienu mūsu dzīves mirkli.
Mīlestības uguns skatāma gleznās

"Emocijas savijas krāšņā stāstā. Katras dienas sajūtas paliek mūsu atmiņās uz mūžu, tās iziet caur dzīvi ar spilgtām krāsām, no kurām izdalās galvenā krāsa - kvēlojoša mīlestības uguns. Mīlestības uguns dzīvo visu dzīvo radību sirdīs un šīs vibrācijas dāvā man iedvesmu saviem darbiem. Šie darbi, kas stāsta par mīlestību, ir krāsains pelēkās ikdienas dalījums. Mani darbi ir savdabīgs vēstījums ikvienam, kas tajos spēj atrast savas dzīves mīlestības atspulgu." par saviem darbiem atklāj to autore Žanna Staceviča.

Žanna Staceviča ir beigusi Daugavpils Mākslas vidusskolu "Saules skola" specialitātē modes dizainieris. 2009. gadā pabeidza Latvijas mākslas akadēmiju iegūstot bakalaura grādu "Tekstilmākslas" fakultātē. Izstādes "Fire of Love" jeb "Mīlestības uguns" darbi tapuši 2009. un 2010. gadā un ir gleznoti akrilā.

"Mācoties Latvijas mākslas akadēmijā, es sāku strādāt vairāk detalizēti ar plaknēm. Dotajā daiļrades posmā es darbojos ar līnijām, plaknēm un cilvēku figūrām savienojumā ar ornamentu. Galvenais iedvesmas avots - jaunība un jaunieši ar savu neatliekamību,kuri ir manu stāstu galvenie varoņi," stāsta Žanna Staceviča.

Izstādes atklāšana 5. oktobrī 18:00.

Izstāde bez maksas apskatāma radošajā telpā Tasty, Martas ielā 1. Darba dienās: 11:00 – 18:00, sestdienās: 12:00 – 15:00, svētdienā: slēgts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV