Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izsludināts vispasaules zaļo darbu video konkurss

„Tīrai Latvijai", 08.10.2010. 09:14

Vispasaules zaļo darbu dienas 10.10.10. ietvaros kustība „Tīrai Latvijai", A/S LVM galvenais cīnītājs pret atkritumiem Cūkmens un biedrība „Homo ecos" aicina izrādīt savu iniciatīvu un radošo garu. Uzfilmē video par to, kādus darbus Tu veic, lai saglabātu vidi skaistu, sakārtotu un interesantu, un piedalies konkursā. Video tiks novērtēti, apkopoti, apbalvoti un publicēti par iedvesmu visiem kā kopīgs ieguldījums savas apkārtnes, Latvijas un Pasaules vides saglabāšanā.
Izsludināts vispasaules zaļo darbu video konkurss

Tā kā ikvienam ir idejas, kā padarīt vidi sev apkārt patīkamu, mēs aicinām cilvēkus dalīties ar savu ieguldījumu Vispasaules zaļo darbu dienā.

10. oktobrī nofilmē savu labo darbu, ko veic vides dienā, lai samazinātu CO2 un padarītu vidi tīrāku. Vai nu Tu brīvā dabā apskauj koku, pacel zemē nomestu stikla pudeli, visu dienu brauc ar divriteni vai staigā ar kājām - dalībniekiem tiek dota brīvība radošajā izpausmē. Video kvalitātei nav nozīmes – filmē ar telefonu, foto aparātu vai video kameru. Publicē savu gara darbu portālā draugiem.lv, failiem.lv, youtube vai jebkurā citā Tev izdevīgā vietā un paziņo par to mums uz e-pastu info@tirailatvijai.lv. Visi dalībnieku pieteikumi, tiks apkopoti kopīgā video stāstā un publicēti kā kopīgā spēka pierādījums. Radošākie zaļie darbi tiks arī apbalvoti ar patīkamām un noderīgām balvām.

Video materiālus iespējams pieteikt līdz 13. oktobrim. Papildus informācija par konkursu un darbu iesūtīšanu projekta „Tīrai Latvijai" mājas lapā tirailatvijai.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV