Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tiek izsludināts konkurss „Rudens pasaku sprints bērniem"

Liene Jakovļeva, 08.10.2010. 12:35

No 10. oktobra mākslas spēļu „Eiropas gadalaiki bērniem: rudens un ziema" ietvaros tiek izsludināts konkurss „Rudens pasaku sprints bērniem".

Līdz 8. novembrim bērni tiek aicināti sūtīt pasakas uz konkursu „Draudzēsimies? Draudzēsimies!" Pasaku tēma, tātad, ir draudzība. Gan pašu bērnu ar roku rakstītās, gan ar vecāku palīdzību datorā drukātās pasakas jāsūta uz Eiropas Komisijas pārstāvniecību Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, LV - 1050 vai uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv, obligāti norādot pasakas autora vārdu, uzvārdu, vecumu un kontakttālruni vai e-pastu.

Pasakas tiks vērtētas četrās vecumu grupās: 1,5 līdz 6 gadi, 7 līdz 8 gadi, 9 līdz 10 gadi un 11 līdz 12 gadi. Tās vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs Latvijas literāti un EK pārstāvniecības Latvijā darbinieki.

Sestdien, 13. novembrī, plkst. 13.00 Eiropas Savienības mājā notiks konkursa noslēgums, kurā pasaku sacensību tiesnešu lomu uzņemsies lapsa Alise un runcis Bazilio - Leļļu teātra aktieri Baiba Geķe un Valdis Vanags. Pasākuma laikā dalībnieki balsos par labākajam trīs pasakām, un uzvarētāji saņems Sarunu, Zināšanu un Mākslas balvas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV