Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Denijs Boils uzņems "28 mēnešus vēlāk"?

kinokino.lv, 13.10.2010. 13:50

Godalgotā režisora Denija Boila zinātniskās fantastikas trilleris "28 dienas vēlāk", kas uz ekrāniem iznāca 2002.gadā, kļuvis par vienu no desmitgades labākajām atiecīgā žanra pārstāvjiem.
Denijs Boils uzņems "28 mēnešus vēlāk"?

Filmas turpinājums, 2007.gada lente "28 nedēļas vēlāk", kuru Denijs Boils neuzņēma, bet gan producēja, atklāja notikumus, kas risinās pēc pirmās filmas. Tagad, atsaucoties uz WENN, režisors Denijs Boils varētu beidzot atgriezties pie šī zīmola. Kāpēc beidzot? Ideja par zīmola trešo daļu esot bijusi Boila prātā jau vairākus gadus, turklāt viņš pats apgalvo, ka vēlas atgriezties režisora krēslā.

Sekojot tradīcijai, filmas nosaukums būs "28 mēnešus vēlāk", tātad – notikumi risināsies nevis 28 dienas vai 28 nedēļas pēc bīstamā vīrusa izplatīšanās, kā tas bija pirmo filmu gadījumā, bet gan pēc 28 mēnešiem. Pagaidām zaļā gaisma no studiju puses nav dota, tomēr, ņemot vērā Denija Boila entuziasmu un darba spējas, kā arī to, ka ideja par trešo filmu briest jau vairākus gadus, varam sagaidīt projekta īstenošanos.

Jaunākā Boila jaunākā filma "127 stundas" tiek izrādīta festivālos. Savukārt nākamais lielais režisora darbs būs 2012.gada Londonas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas koordinēšana.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV