Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Uzņems „Thriller" pilnmetrāžas versiju

kinokino.lv, 27.10.2010. 11:54

Režisors Kenijs Ortega plāno uzņemt filmu, kas balstīta uz Maikla Džeksona mūzikas video „Thriller" motīviem, raksta Deadline.
Uzņems „Thriller" pilnmetrāžas versiju

Ir pagājis vairāk nekā gads, kopš leģendārais mūziķis Maikls Džeksons ir miris, tomēr viņa popularitāte nav mazinājusies. Kompānija GK Films plāno uzņemt pilnmetrāžas filmu, kas balstīta uz 1983.gada video klipa un dziesmas „Thriller" motīviem. Šis video, kurš oriģinālā versijā ir 14 minūtes garš, dažādās aptaujās atzīts par visu laiku izcilāko mūzikas video, kā arī iekļuvis ASV Kongresa bibliotēkas katalogā (vienīgais mūzikas klips, kam tas bijis pa spēkam).

Filmu uzņems dokumentālās lentes MAIKLS DŽEKSONS: TAS ARĪ VISS (uz ekrāniem iznāca 2009.gada rudenī) režisors Kenijs Ortega. Scenāriju gatavos filmas PAĢIRAS scenārija autors Džeremijs Gareliks.

To, ka Maiklam Džeksonam joprojām ir miljoniem fanu visā pasaulē, Holivudā ļoti labi saprot. Tieši tādēļ izstrādes procesā ir arī vairāki citi projekti, kas balstīti uz Maikla Džeksona biogrāfijas faktiem un daiļrades motīviem.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV