Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Oficiāli apstiprināta "Avatara" turpinājumu uzņemšana

kinokino.lv, 28.10.2010. 09:41

Lai gan informācija par visu laiku ienesīgākas filmas "Avatars" turpinājumu uzņemšanu izskanēja drīz pēc pirmās daļas iznākšanas, tikai tagad Džeimss Kamerons to apstiprina oficiāli un ar parakstu, ziņo Variety.
Oficiāli apstiprināta "Avatara" turpinājumu uzņemšana

Džeimss Kamerons ir parakstījis līgumu ar studiju 20th Century Fox par filmu "Avatars 2" un "Avatars 3" uzņemšanu. Ir zināmi arī filmu plānotie starta datumi, proti, 2014. gada decembris un 2015. gada decembris.

Kamerons sāks darbu pie scenārija izstrādes nākamā gada sākumā. Tad tiks pieņemts lēmums arī par filmu uzņemšanu, proti, vai filmēt abas lentes vienlaikus, vai tomēr atsevišķi. Domājams, ka nav jāpiebilst, ka abas daļas tiks uzņemtas 3D formātā.

„Otrajā un trešajā filmā, kas katra būs kā atsevišķi stāsti, vienlaikus iekļaujoties plašākā redzējumā, mēs turpināsim atklāt "Avatara" varoņus, kā arī turpināsim atklāt iespaidīgo vizuālo un emocionālo jaudu. Es ar nepacietību gaidu atgriešanos uz Pandoras. Tā ir pasaule, kurā iztēle ir neierobežota," komentē Kamerons.

Savukārt studija Fox pauž nostāju, ka "Avatara" franšīze „nav tikai visu laiku ienesīgākais kino darbs, bet kas vairāk, jo ir radīts jauns visums, kurā tiek risināti jautājumi, kas uz mūsu planētas ir tik ļoti svarīgi." Runa, protams, ir par ekoloģiju un ar to saistītām tēmām.

Šis paziņojums noteikti ietekmēs nesen izskanējušo ziņu par Kamerona plāniem uzņemt "Kleopatras" versiju 3D formātā un ar A.Džoliju titullomā. Visticamāk, ka šis projekts tiks uzticēts kādam citam.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV