Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LTV1 sāk demonstrēt seriālu „Mīlestība pie Gardas ezera"

Ieviņa Ancena, 29.10.2010. 16:38

No 1. novembra un turpmāk darbdienās no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18:30 LTV1 ēterā būs skatāma saviļņojošā, kaislībām un intrigām bagātā Vācijas daudzsēriju melodrāma „Mīlestība pie Gardas ezera".
LTV1 sāk demonstrēt seriālu „Mīlestība pie Gardas ezera"

Režisora Karla Kasesa filma stāsta par cilvēkiem, kas dzīvo pie Gardas ezera, par viņu likteņiem, attiecībām, noslēpumiem. Varoņu likteņus izdzīvos aktieri Kristīna Baijerhauza, Andreass Brikers, Daniels Leglērs, Hartmuts Bekers un Ute Krēmere.

Viena no centrālajām seriāla varonēm ir Lēna Zandere – jauna sieviete, kuras dzīve saistās ar kādu smagu noslēpumu. Viņa bērnībā ir nolaupīta, viņu mīlējuši un uzaudzinājuši audžu vecāki... Pēc viņu nāves Lēna neatlaidīgi iet pa pēdām, lai atklātu savas ģimenes noslēpumu. Šie meklējumi gan saistīti ar draudiem viņas dzīvībai, bet jaunā sieviete ir neatlaidīga...

Seriāla netrūkst ne mīlas stāstu, ne nervus kutinošu brīžu. Katram rūp savas intereses un labums: pat ja tas viss jāpērk par otra cilvēka dzīvību vai brīvību. Ģimenes noslēpumi, apdraudēta dzīvība, greizsirdības lāsts, piedzīvojumi, romantika, nodevība, finanšu problēmas, intrigas, cerības – tas viss jaunajā seriālā „Mīlestība pie Gardas ezera"!

Jāpiebilst, ka seriālam „Piecas māsas", kas līdz šim bija skatāms darbdienās plkst. 18:30, Latvijas Televīzija ir parādījusi visas līdz šim uzņemtās 108 sērijas. Šobrīd seriāla filmēšana Francijā ir pārtraukta, tāpēc Latvijas Televīzija novēl skatītājiem gūt daudz prieka no jaunā seriāla „Mīlestība pie Gardas ezera" un iemīlēt tā varoņus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV