Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Gatis Rozenfelds uzskata, ka talants ir atkarīgs no vecmāmiņas kūkām

Elza Zīda, 03.11.2010. 13:31

Gatis Rozenfelds, plaši pazīstamais fotogrāfs un viens no ZZ Stipendiju Foto kategorijas žūrijas locekļiem, par jauniešu iesūtītajiem darbiem izsakās sulīgi: „Viena daļa no 50 pieteikumiem, kas iesūtīti, ir iesūtīti vienkārši piedalīšanās pēc. Bija otra daļa, kuru darbi ir diezgan spēcīgi. Un tad ir trešie – mans tops – kas bija īpaši. Nezinu, varbūt viņi tajā dienā, kad bildēja, bija vairāk vecmāmiņas kūkas saēdušies, bet viņu darbos ir kaut kas, kas paceļ tās vairākus līmeņus augstāk pāri citiem."
Gatis Rozenfelds uzskata, ka talants ir atkarīgs no vecmāmiņas kūkām

Rozenfelds kopā ar citiem žūrijas locekļiem – Nilu Vilni, Valtu Kleinu, Kristapu Kalnu un Renāru Kori – turpina izvērtēt jauniešu iesniegtos darbus, lai nedēļas beigās, 6. novembrī, paziņotu vārdu topošajam fotogrāfam, kas sava talanta attīstīšanai saņems ZZ Stipendiju 1000L LVL vērtībā.

Par darbu vērtēšanas procesu Rozenfelds stāsta: „Galvenais kritērijs bija fotogrāfija un tās kvalitāte, un tas stāsts, ko viņa sniedz. Es gribēju, lai darbā parādās autora individuālās iezīmes – tas diezgan ātri atsijāja top darbus no viduvējiem."

Uzvarētāja paziņošana notiks 6.novembrī, LNT un Zelta Zivtiņas kopā veidotā šova Latvijas Zelta Talanti finālšova ietvaros.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV