Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Jauniešus aicina piedalīties fotokonkursā „HIV objektīva gaismā"

Alīna Gumeņņikova, 09.11.2010. 15:23

Vai Tev patīk pieņemt izaicinājumus, gandarījumu sagādā radoši uzdevumi vai vienkārši rūp cilvēki Tev apkārt? Gribi pierādīt, ka, paslēpies aiz fotokameras, Tu redzi daudz vairāk un plašāk?

Biedrība „Jaunatne pret AIDS" rīko ikgadēju jauniešu radošo izpausmju konkursu. Šoreiz tas ir fotokonkurss „HIV objektīva gaismā". Šajā gadā uzsvars tiek likts uz HIV/AIDS problemātiku Latvijā un diskriminācijas jautājumiem, lai vairotu izpratni un zināšanas par HIV/AIDS. Aicinām runāt arī par HIV/AIDS profilaksi. Mēs zinām, ka jaunietis spēj ar vienaudžiem saprasties no pusvārda, tāpēc parādi, kā Tu radošā veidā varētu uzrunāt savus vienaudžus, lai liktu aizdomāties par šiem jautājumiem.

Ja Tu esi 14–30 gadus vecs jaunietis, kas dzīvo Latvijā, tad piedalies fotokonkursā, iesūtot savu fotogrāfiju (vai vairākas) līdz 2010. gada 28. novembrim Alīnai Gumeņņikovai alina@jpa.lv.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 1.decembrī biedrības „Jaunatne pret AIDS" mājaslapā www.jpa.lv, bet dalībnieku apbalvošana notiks 3.decembrī Spīķeru radošajā mājā „Dirty Deal Cafe" pasākuma „Starptautiskā AIDS diena 2010" laikā.

Biedrība „Jaunatne pret AIDS" ir jauniešu organizācija, kas darbojas jau kopš 1997. gada un vada vienaudžu izglītības nodarbības skolās, jauniešu centros un bērnu namos, rīko izglītojošus seminārus, piedalās ielu akcijās, īsteno dažādus Latvijas un starptautiska mēroga projektus un katru gadu rīko pasākumus, kas veltīti Starptautiskajai AIDS diena 1. decembrī.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties organizācijas mājaslapā www.jpa.lv vai sūtot pieprasījuma e-pastu Alīnai Gumeņņikovai alina@jpa.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV