Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iespējams iegādāties biļetes uz dejas izrādes "No zobena saule lēca" ģenerālmēģinājumu

Edžus Arums, 17.11.2010. 13:47

Uz dejas izrādi "No zobena saule lēca" visas biļetes ir izpārdotas, tādēļ, ņemot vērā lielo interesi, ir iespējams iegādāties biļetes uz ģenerālmēģinājumu 18.novembrī plkst.14.00.
Iespējams iegādāties biļetes uz dejas izrādes "No zobena saule lēca" ģenerālmēģinājumu

Latvijas valsts svētkos Ķīpsalas hallē tiks uzvesta vērienīga un mītiska dejas izrāde "No zobena saule lēca". Uzvedums ir kā himna latvietim un veltījums Latvijas Republikas dibināšanas gadadienai. 900 dejotāji un mūziķi aicina ikvienu, kas vēlas gūt emocionāli spēcīgu pārdzīvojumu, baudīt nebijušu kultūras notikumu, 18.novembrī uz Ķīpsalu.

Izrādi "No zobena saule lēca" veido pieredzējusi radošā komanda - režisors Uģis Brikmanis, horeogrāfs Agris Daņiļevičs, bungu un dūdu mūzikas grupa "Auļi". Scenogrāfs Aigars Ozoliņš un muzikālās daļas vadītāja Ilze Grunte. Solisti Ivars Cinkuss, etnomūziķe Zane Šmite un citi. Izrādes muzikālo noformējumu kuplinās vīru koris "Gaudeamus".

Uzvedumā piedalīsies 18 dažādu paaudžu tautas deju kolektīvi no visas Latvijas - TDA "Rotaļa" , TDA "Vektors", TDA "Ieviņa", TDA "Zelta sietiņš", TDA "Katvari", TDA "Lielupe", Siguldas Valsts ģimnāzijas jauniešu deju kolektīvs "Vizbulīte", Rīgas Franču liceja skolēnu deju kolektīvs "Auseklītis", Līgatnes deju kolektīvs "Zeperi", Umurgas pamatskolas skolēnu deju kolektīvs "Varavīksne", Limbažu bērnu un jauniešu centra deju kolektīvs "Varavīksne", VEF kultūras pils vidējās paaudzes kolektīvs "Vecsietiņš", Smiltenes bērnu deju kolektīvs "Dadzīši", Dobeles kultūras nama tautas deju kolektīvi "Drellīši", "Drīziņš", "Dzīpars", Liepupes vidusskolas deju kolektīvs "Liepupīte", Liepupes vidējās paaudzes deju kolektīvs "Ulubele" un Agra Daņiļeviča deju studija un grupa "Dzirnas".

Biļetes var iegādāties Ķīpsalas hallē pirms ģenerālmēģinājuma, kā arī Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv . Biļetes cena ir Ls 5,-. Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 26592508 vai e-pastu: biletes@nozobena.lv. Dejas izrādi atbalsta Rīgas dome. Vairāk par dejas izrādi: www.nozobena.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV