Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aicina uz Čučumuižas Ziemassvētkiem

Mārtiņš Pučka, 08.12.2010. 11:48

Tieši Ziemassvētkos, 25.decembrī Lielajā Ģildē ikviens - lielu, vai mazu, kurš tic brīnumiem un pasakām, aicināts svinēt Ziemassvētkus kopā ar Čučumuižas rūķiem un Ziemassvētku vecīti.
Aicina uz Čučumuižas Ziemassvētkiem

"Priecāsimies, dziedāsim, aušosimies, rotaļāsimies un kopīgi radīsim gaišu un siltu Ziemassvētku noskaņu uzvedumā bērniem un vecākiem "Čučumuižas Ziemassvētku pasaka" un dejas izrādē „Pasaka par vecīša cimdiņu"", sola sarīkojuma organizatori.

Plkst. 17.00 Ziemassvētku vecītis ar rūķiem Taustiņu, Cucuru, Bombondziņu, Kikī, Bučiņu un viņu krustmāmiņu Kristīni aicina visus mazos un lielos uz pasaku "Čučumuižas Ziemassvētki". Uzvedums latviešu valodā. Ieteicamais vecums bērniem no 3 līdz 12 gadiem.

Savukārt plkst. 17.00 mūsdienu dejas teātra „Zvaigžņu AkA" dejotāji aicina uz dejas izrādi „Vecīša cimdiņš", kurā visiem zināmajā stāstā tiek izdzīvotas jauniešu un pusaudžu attiecības.

Dzīvoja sirms vecītis. Reiz viņš gāja uz mežu pēc malkas. Te vecītim iegribējās iedegt pīpi. Cikām viņš azotē meklēja pīpi, tabaku un šķiltavas, tikām pazaudēja vienu cimdiņu. Bēgdami no sala, cimdiņā ielīda muša, pelītes, lapsa, vilks, lācis un sāka no prieka dancot. Atskrēja gailītis un aizdziedāja "Kikerigū". Dancotāji nobijās un skriedami saplēsa cimdiņu. Citu dienu vecītis atkal gāja uz mežu. Varbūt atradīs cimdiņu? Bet tur viņš satika...

Dejas izrādes „Pasaka par vecīša cimdiņu" radošā komanda:
Horeogrāfija, režija: Lilija Lipora
Izrādes mūzika: Boriss Rezņiks
Tērpi, kostīmi: Ineta Kona
Gaismas: Egils Kupčs
Mūsdienu dejas teātra „Zvaigžņu AkA" dejotāji

Ieteicamais vecums bērniem no 3 līdz 12 gadiem.

Biļetes "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadise.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV