Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jaunajā Rīgas Teātrī gaidāma izrāde, pēc kuras motīviem tapusi filma „Seržanta Lapiņa atgriešanās"

Sanita Grīna, 09.12.2010. 09:11

Kinoteātros Kino Citadele, Cinamon un Kino Rīga vēl arvien tiek izrādīta filma „Seržanta Lapiņa atgriešanās", savukārt janvārī Jaunajā Rīgas Teātrī būs iespējams noskatīties izrādi „Tas notika ar viņiem", pēc kuras motīviem filma tapusi.
Jaunajā Rīgas Teātrī gaidāma izrāde, pēc kuras motīviem tapusi filma „Seržanta Lapiņa atgriešanās"

Pirmajās divās izrādīšanas nedēļās „Seržanta Lapiņa atgriešanās" ieņēmusi stabilu trešo vietu filmu topā skatītāju skaita ziņā, kā liecina „Forum Cinemas" apkopotā informācija. Ceturtdien, 9. decembrī kinoteātrī Kino Citadele filmu varēs noskatīties par pazeminātu biļešu cenu Ze Dienas ietvaros.

Drīzumā „Seržanta Lapiņa atgriešanās" būs skatāma arī kinoteātros ārpus Rīgas. No 10. decembra filma tiks izrādīta Siguldā, kinoteātrī Kino Lora, (t/c „Šokolāde"), savukārt no 25. decembra – kinoteātrī Kino Gaisma Valmierā. Filmu izplatīs SIA "Kinoklubs", kas izveidojis jaunu zīmolu Latvijas filmu popularizēšanai un izplatīšanai - "Latvijas Filma". „Esam priecīgi, ka varam uzsākt jaunā zīmola iedzīvināšanu tieši ar "Seržantu Lapiņu" – pirmo īsti veiksmīgo Latvijas spēlfilmu pēdējo gadu laikā," stāsta distribūcijas daļas vadītāja Liene Ančupāne.

Savukārt Jaunais Rīgas Teātris janvāra repertuārā iekļāvis izrādi „Tas notika ar viņiem", pēc kuras motīviem tapusi filma „Seržanta Lapiņa atgriešanās". Tāpat kā filmā, izrādē piedalās Jaunā Rīgas Teātra trupas kodols - Andris Keišs, Guna Zariņa, Vilis Daudziņš, Gatis Gāga, Baiba Broka un Kaspars Znotiņš. Izrādes režisors ir Gatis Šmits. „Tas notika ar viņiem" būs skatāma 25. un 26. janvārī, bet biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas jau no 9. decembra.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV