Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pīts Dohertijs debitēs kino

kinokino.lv, 12.12.2010. 20:35

Grupas „Babyshambles" līderis un skandalozais mūziķis Pīts Dohertijs ir pārcēlies uz dzīvi Francijā un gatavojas debijai kino.
Pīts Dohertijs debitēs kino

31 gadu vecais Dohertijs ir zināms gan kā talantīgs mūziķis, gan izpelnījies preses un sabiedrības uzmanību ar savu mežonīgo uzvedību, narkotiku un alkohola lietošanu. Nenoliedzami, Dohertijs ir viens no mūsdienu zināmākajiem „sliktajiem puišiem".

Pīts Dohertijs, noguris no neskaitāmajiem skandāliem dzimtajā Lielbritānijā, ir pārcēlies uz Franciju, kuru tagad viņš dēvē par savām „garīgajām mājām". Francijā Dohertijs bauda milzu popularitāti un ir cieņā gan kā romantisks mūziķis, gan skandaloza rokenrola zvaigzne. Francijā Dohertijs ne tikai koncertē, bet arī izstāda savas gleznas un pārdod rotaslietas.

Kā informē The Guardian, mūziķis tuvāko mēnešu laikā filmēsies līdzās godalgotajai aktrisei Šarlotei Geinsbūrai (franču leģendas Serža Geinsbūra meita) filmā par 19.gadsimta dzejnieku Alfredu de Musē.

Dohertijs savu aktiera debiju komentē šādi: „Tas būs stāsts par mīlas trijstūri, romantisks un spraigs. Es nezinu, cik labs aktieris esmu... tomēr cilvēki saka, ka esmu labs."

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV