Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LNT aicina Ziemassvētkus svinēt kopā

Zane Pētersone, 16.12.2010. 09:17

Ziemassvētku laikā LNT skatītājiem svētku prieku uzburs - rādot skaistākās un iemīļotākās Ziemassvētku filmas un īpašus Ziemassvētku koncertus.
LNT aicina Ziemassvētkus svinēt kopā

Skanīgi un sirsnīgi Ziemassvētku koncerti

Īpašas svētku sajūtas radīs divi lieliski koncerti – „Ziemassvētki Brīnumskapī" un „Rīgas Ziemassvētku koncerts", ko LNT rādīs svētku laikā.

24. decembrī plkst. 17:55 LNT kanālā varēs vērto Platforma.lv rīkoto koncertu „Ziemassvētki Brīnumskapī". 2010. gada decembrī par "Brīnumskapi" ir pārvērsta jaunā Spīķeru koncertzāle, kurā īpašos notikumos Brīnumskapja iemītnieki (Kaķītis Laķītis, Deju skolotāja Kode, Meitene Malvīne, Simtkājītis, Māsiņas Puteklītes) iepazīstinās ar sevi, kā arī kopā ar bērniem un pieaugušajiem dziedās, dejos, runāsies, dauzīsies un blēņosies. „Brīnumskapja" radošais tēvs ir Ingus Ulmanis (mūzikas producents, dziedātājs un komponists), kas apvienojis mākslas pasaulē pieredzējušus cilvēkus – te ir Andris Sējāns (grupas "Cosmos" dalībnieks, komponists un mūzikas aranžētājs), Baiba Vanaga (dažādu TV šovu vokālā pedagoģe un meistarklašu vadītāja), Aigars Voitišķis (komponists, ģitārists), Pēteris Brūveris (dzejnieks, Klāva Elsberga prēmijas, Baltijas Asamblejas balvas, labākā bērnu dzejnieka balvu ieguvējs), Kristīne Jurjāne (māksliniece, daudzu teātru, operu un TV raidījumu galvenā māksliniece) un Anrijs Grinbergs (mūziķis, mūzikas aranžētājs).

Savukārt, 26. decembrī plkst. 17:55 Ziemassvētku noskaņa virmos „Rīgas Ziemassvētku koncertā." Skaistākās Ziemassvētku dziesmas izpildīs Juris Vizbulis, viesis no Lielbritānijas – Pauls Putniņš, Latvijas Nacionālās operas solisti Liene Kinča, Viesturs Jansons, jaunais, talantīgais mūziķis Daumants Kalniņš, "Kremerata Baltica" pirmā vijole Eva Bindere, pasaules atzinību guvušais Rīgas doma zēnu koris diriģenta Andra Pogas vadībā, profesionālais pūtēju orķestris "Rīga", kamerorķestris "Konsonanse" un arī starptautisku atzinību guvušais "Swedbank" jauktais koris. Uz skatuves līdzās profesionāliem operas un mūziklu solistiem dziedās arī Amanda Bašmakova, kura ar savu lielisko balsi apbūrusi visu Latviju LNT pozitīvo emociju šovā „Latvijas Zelta talanti 2010".

Lieliskas svētku filmas visai ģimenei

23. decembrī plkst. 10:10 ģimenes piedzīvojumu filma „Ziemassvētku zoss glābta", plkst. 15:15 LNT piedāvā noskatīties animācijas filmiņu „Niks un Noela". Bet pulksten 21:05 LNT rādīs filmu „Tāda ir mīlestība", kas nu jau ir kļuvusi par neatņemamu Ziemassvētku programmas daļu.

24. decembra rītā pie LNT ekrāniem tiek aicināti mazie skatītāji, jo plkst. 10:00 LNT rādīs piedzīvojumu filmiņu bērniem „Kristofers un Hollija", plkst. 10:30 – animācijas filmu „Ziemassvētku stāsts", bet plkst. 12:00 sirsnīgo komēdiju „Sprogainīte Sjū". Savukārt pulksten 16:00 LNT rādīs ģimenes filmu „Polārais ekspresis". Bet 24. decembra vakara izskaņā, pulksten 20:35 būs iespēja vērot īpaši sirsnīgu piedzīvojumu komēdiju visai ģimenei – „Ģimenes svētki".

25. decembrī plkst. 16:20 LNT rādīs Ziemassvētku komēdiju „Elfs", bet plkst. 18:20 piedzīvojumu filmu „Lampūni: Ziemassvētku brīvdienas 2". Vakara izskaņā, pulksten. 20:35 LNT kanālā pirmizrāde - fantastisks piedzīvojumu stāsts, kas spēj aizraut gan lielus, gan mazus – „Harijs Poters un uguns biķeris".

26. decembrī plkst. 10:40 LNT kanālā komēdija „Burve Ella", bet plkst. 15:50 romantiskā filma ar Sandru Buloku un Hjū Grāntu galvenajās lomās – „Divas nedēļas, lai iemīlētos". Savukārt, pašā vakarā pulksten 20:15 LNT kanālā pirmizrāde fantāzijas piedzīvojumu filmai „Sala".

Svētku sajūta mājos arī ikdienas raidījumos

Sirsnība, mīļums un svētku sajūtas virmos arī ikdienas raidījumos – „Tautas balss", „Mājokļa jautājums, „Rīta mikslis" un citos, bet sākot jau no 27. decembra, četras dienas pēc kārtas, plkst. 19:15 atraktīvais pavārs Mārtiņš Sirmais iepriecinās skatītājus īpašā svētku raidījumu izlasē „Sirmā ēdienkaratē. Svētku receptes". Mārtiņš parādīs, kā ikvienam sagatavot gardas maltītes svētku galdam.

Svinēsim svētkus kopā ar LNT!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV