Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas Leļļu teātris ar bezmaksas izrādi viesosies Daugavpilī

Lolita Kozlovska, 21.12.2010. 10:28

27.decembrī Daugavpilī kinoteātrī „Renesanse" lielos un mazos skatītājus gaida ciemos Latvijas Leļļu teātra aktieri, kas skatītājiem sagatavojuši izrādi „Ziemassvētku brīnums".
Latvijas Leļļu teātris ar bezmaksas izrādi viesosies Daugavpilī

Izrāde ir stāsts par labo un sirsnīgo – vērtībām pēc kurām ilgojas ikviena sirds. Ziemassvētki nāk ar gaismu, prieku un mīlestību. Arī meža zvēri gaida Ziemassvētkus, kas nāks ar košu eglīti, rūķu sagatavotām dāvanām un mātes ceptiem piparraušiem. Kad tuvojas pusnakts, visi zvēri sapulcējas pie sudrabotās egles sagaidīt Ziemassvētkus, arī vilks, jo šī ir miera, saticības un brīnumu nakts.

Izrādes režisore ir Vija Blūzma, scenārija autore - Daina Strelēvica, m āksliniece: Anita Znutiņa-Šēve, bet lomās - Lienīte Osipova, Anrijs Sirmais. Izrādē skanēs arī populāras Ziemassvētku dziesmas.

Izrādes atbalstītāji ir Rietumu Bankas Labdarības Fonds un Daugavpils Latviešu kultūras centrs, tāpēc skatītājiem 27.decembrī bez maksas būs iespēja apmeklēt divas izrādes, kas sāksies plkst. 12.00 un 14.00. Sīkāka informācija, zvanot pa tālruni 65428424.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV