Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Jāņa Rozes apgāds" laidis klajā Paulu Koelju atziņu izlasi "Mīlestība"

Gundega Vaska, 21.12.2010. 15:02

Ziemassvētkus gaidot, "Jāņa Rozes apgāds" laidis klajā pasaulslavenā un latviešu lasītāju iemīļotā brazīliešu rakstnieka Paulu Koelju atziņu izlasi "Mīlestība". Grāmatā ir apkopotas atziņas no autora grāmatām, iezīmējot būtiskas mīlestības šķautnes, kā arī pievēršoties tādām tēmām kā kopdzīves māksla, dvēseles radniecība, solidaritāte u. c. "Mīlestība" ir veldzējoša lasāmviela gan pārdomu brīžos, gan sevis un pasaules izzināšanas nolūkā.
"Jāņa Rozes apgāds" laidis klajā Paulu Koelju atziņu izlasi "Mīlestība"

Paulu Koelju dzimis 1947.gadā Riodežaneiro. Visas viņa grāmatas, īpaši "Alķīmiķis" un "Veronika grib mirt", ir pasaulē atzīti bestselleri. Tās ir tulkotas 68 valodās. Autora darbi iedvesmo lasītājus viņu dzīves jēgas meklējumos un palīdz labāk izprast mūsdienu sarežģīto pasauli.

"Cilvēka būtība ir tikai viena vienīga, un šo būtību sauc par Mīlestību. Mīlestība ir spēks, kas mūs atkal apvieno un savāc vienkopus mūsu daudzajās dzīvēs visos pasaules nostūros izkaisīto pieredzi."

P. Koelju "Brida"

No portugāļu valodas tulkojis Edvīns Raups

Māksliniece Katalina Eštrada

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV