Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV1 Ziemassvētku nedēļā piedāvās skatītājiem daudzveidīgu svētku programmu

Daina Markova, 21.12.2010. 15:15

LTV1 Ziemassvētku nedēļā piedāvās skatītājiem plašu programmu, pārraidot vairākus izcilus koncertus, dokumentālās filmas „Saules balss" pirmizrādi, kā arī daudzveidīgu programmu bērniem.
LTV1 Ziemassvētku nedēļā piedāvās skatītājiem daudzveidīgu svētku programmu

„Ziemassvētki ir laiks klusumam, pārdomām, saviem mīļajiem un īpašajam Ziemassvētku priekam. Tādēļ LTV1 Ziemassvētku programma šogad aicina savus skatītājus ieklausīties dziļāk, izbaudīt patiesi skaisto un izpriecāties no sirds!" saka LTV1 direktore Baiba Šmite

Svētku laikā LTV demonstrēs lieliskus koncertus – 24.decembra vakarā tūlīt pēc „Panorāmas" būs skatāms šī gada koncerts „Ziemassvētki Vīnē" ar Vīnes zēnu kora, Vīnes Radio simfoniskā orķestra un izcilu solistu piedalīšanos Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra galvenā diriģenta Karela Marka Šišona vadībā. Sestdien 25.decembrī plkst.16:25 pārraidīsim Vokālās grupas COSMOS Pasaku koncertu, savukārt svētdien 26.decembrī plkst.19:00 LTV aicina uz īpašu koncertu „Nāc līdzās Ziemassvētkos", kas šī gada 16.decembrī notika Rundāles pilī. Koncertā piedalījās bērni ar īpašām vajadzībām, kopā ar Latvijas labākajiem skatuves māksliniekiem un populārākajiem mūziķiem veidojot krāšņu uzvedumu „Brīnumu pils".
26.decembra vakarā būs skatāms arī koncerts „Pavaroti un draugi" – labākie fragmenti no pasaulslavenā operdziedātāja Lučāno Pavaroti slavenajiem labdarības koncertiem daudzu gadu garumā. Svētku laikā skatītājiem būs iespēja redzēt arī populārā dziedātāja Stinga Ziemassvētku programmu ( Sting – A Winter's Night 2009 ) un dziedātājas Lindas Leen 2009.gada programmu „Ziemas skaņas".

Svētku programmā 24.decembrī plkst.17:05 demonstrēsim arī jaunu LTV videofilmu „Saules balss" par slaveno latviešu dziedātāju Jāni Zāberu, kuram 2010.gadā atzīmējām 75 gadu jubileju.

Savukārt 25.decembra vakarā plkst. 21:15 LTV dāvina skatītājiem jaunākās latviešu spēlfilmas bērniem „Mazie laupītāji" televīzijas pirmizrādi!

Ziemassvētku un Jaungada skolēnu brīvdienās no 24. decembra līdz 5.janvārim LTV1 piedāvās plašu programmu bērniem. Animācijas filmas, pasaku filmas, detektīvi un aizraujoši piedzīvojumi – tas viss būs skatāms programmas rīta stundās LTV1.

Latvijas Televīzija vēl jums gaiša prieka pilnus Ziemassvētkus!

Plašāku informāciju par LTV Ziemassvētku programmu skat. pielikumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV