Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznākušas komiksu žurnāla „kuš!" grāmatiņas

kuš!, 23.12.2010. 08:54

Vakar vēl tipogrāfijā, šodien jau veikalu plauktos jaunie mini kuš! – četrās grāmatiņās četru mākslinieku atšķirīgi stāsti par tēmu „mūsdienu varoņi" – Šveicietis Rūdolfs Šorno stāsta par Lāčplēša atgriešanos mūsdienu Latvijā, Mārtiņš Zutis par skursteņiem un skursteņslauķiem ar gaišu prātu, Kuba Vojnarovskis no Polijas par mežonīgiem dārziņiem un vācietis Tils Hāfenbraks par zvērīgiem noslēpumiem aiz kādas savrupmājas mūriem.
Iznākušas komiksu žurnāla „kuš!" grāmatiņas

Visi stāsti kā latviski, tā angliski A6 formātā, 20 lpp., katrs par 1 Ls.

Meklē mini kuš! kolekciju Tasty telpas Ziemassvētku dāvanu tirdziņā (vēl tikai līdz rītdienai) Martas ielā 1, Istabā Barona ielā, Lukabukās operā un 11. Novembra krastmalā, Randomā Vecrīgā un Muhamorā Lāčplēša ielā 8.

Vairāk lasi šeit: http://kushkomikss.blogspot.com/2010/12/mini-kus.html

kuš! atgādina un aicina

Līdz 10. janvārim zīmē un sūti komiksu par tēmu „Mežs – atjaunojams zaļais resurss", tādā veidā Tu piedalies kuš! un Latvijas Valsts mežu konkursā un vari iegūt vērtīgas balvas un iespēju publicēties nākamjā kuš!ā „Meža stāsti".

Vairāk lasi šeit: http://kushkomikss.blogspot.com/2010/11/kus-meza-stasti.html

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV