Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pirātiskākā filma 2010.gadā - „Avatars"

kinokino.lv, 23.12.2010. 10:33

Visu laiku ienesīgākā lente kino vēsturē – Džeimsa Kamerona „Avatars" – kļuvusi par visvairāk lejuplādēto filmu 2010.gadā.
Pirātiskākā filma 2010.gadā - „Avatars"

Lai arī attīstītajās valstīs notiek aktīva cīņa pret interneta pirātismu (nemaz nerunājot par mazāk attīstītajām – tur pirātisma apkarošanā nenotiek teju nekas), filmu iegūšana torentos ir ikdienišķa parādība jau gadiem, un par šiem jautājumiem jādiskutē atsevišķi.

Kā raksta Screenrant, nupat Džeimsa Kamerona zinātniskās fantastikas grāvējs „Avatars" savam rekordu sarakstam, proti, visu laiku ienesīgākā kino filma un visu laiku labākie BluRay pārdošanas rezultāti, ir pievienojis vēl vienu „sasniegumu"...diemžēl. Kā vēsta vairāki avoti, „Avatars" ir kļuvis par 2010.gadā visvairāk nelegāli lejuplādēto filmu internetā.

Interesants ir fakts, ka Kamerons uzskatīja, ka iespaidīgie 3D efekti būs labs interneta pirātisma apkarošanas paņēmiens, tomēr režisora prognozes šajā ziņā nav piepildījušās.

Otro pozīciju šajā „topā" ieņem Metjū Vona komiksu kultūrai veltītais darbs „Kick Ass: Jaunie supervaroņi", savukārt trešā visvairāk internetā nelegāli iegūtā filma ir Kristofera Nolana fantastikas trilleris „Pirmsākums".

2010.gadā torentos iegūto filmu top 10:
1. AVATARS
2. KICK ASS: JAUNIE SUPERVAROŅI
3. PIRMSĀKUMS
4. SLĒGTĀ SALA
5. DZELZS VĪRS 2
6. TITĀNU CĪŅA
7. ZAĻĀ ZONA
8. ŠERLOKS HOLMSS

Ziņa publicēta sadarbībā kinokino.lv.
9. SAPIERIS
10. SOLTA

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV