Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Kur doties Ziemassvētkos?

easyget.lv, 23.12.2010. 12:52

Kad ieēsti zirņi un štovēti kāpostiņi, nograuzta kāda piparkūka un pantiņš pie eglītes noskaitīts, ir laiks pabarot dvēseli. Šajos svētkos sarūpēts ne mazums muzikālu sarīkojumu - kā tradicionāli Ziemassvētku koncerti, tā arī iespējas svētkus nosvinēt mazāk ierasti.
Kur doties Ziemassvētkos?

Ceturtdien, 23. decembrī, plkst. 19:30 Lielajā ģildē notiks koncerts „Rietumeiropas klasikas pērles" festivāla „Eiropas Ziemassvētki" ietvaros.
Plkst. 19.30 Spīķeru koncertzālē grupa „Framest" stāstīs Ziemassvētku stāstu džeza noskaņās.
Plkst. 20.00 jauniešu koris "Balsis" aicina uz ikgadējo Ziemassvētku koncertu Anglikāņu baznīcā. Koncerts Anglikāņu baznīcā gaidāms arī 25. decembrī plkst. 23:00.
"Cream Cafe" aicina uz Ziemassvētku akustisko koncertprogrammu.
Šogad pirmo reizi "Shot Cafe" rīko īpašu Ziemassvētku koncertu. Torņa ielas 4 pagrabiņā uzstāsies "Štrausa Stīgu Kvartets".
Klubā "Fontaine Palace" Ziemassvētku disko atskaņos DJ Kazulis.

Piektdien, 24. decembrī, klubā "Fontaine Palace" gaidāms Ziemassvētku disko II.
Bārā "Roks Cepurē" norisināsies Rock'n'Roll Ziemassvētku sarīkojums.

Sestdien, 25.decembrī, plkst. 12:00 un 15:00 Spīķeru koncertzālē tiks atvērts "Brīnumskapis". Brīnumskapis durvis vērs arī 26.decembrī pl. 12:00 un 15:00 un 30.decembrī Latvijas Dzelzceļa muzejā pl. 15:00.
Plkst. 17:00 Ķīpsalas hallē notiks Rīgas Ziemassvētku koncerts. Koncerts Ķīpasalas hallē skanēs arī 26.decembrī plkst. 15:00
Plkst. 19:30 Mazajā ģildē festivāla „Eiropas Ziemassvētki" ietvaros skanēs klavieru kvarteta RIX ikgadējā Ziemassvētku dāvana Latvijas klausītājiem – skaistas un nomierinošas kamermūzikas programma koncertā „Ziemassvētki sveču gaismā".
Klubā "Nabaklab" norisināsies Christmas Rock Party.

Svētdien, 26. decembrī, klubā "Fontaine Palace" norisināsies Liepājas jauniešu Ziemassvētku rokkoncerts.
Plkst. 19:30 Rīgas Domā festivāla „Eiropas Ziemassvētki" ietvaros skanēs Gregoriskie dziedājumi vokālās grupas Schola Cantorum Riga izpildījumā.
Folkkluba "Ala" pagrabā notiks apvienības „The Smoking Caterpillars" koncerts, kas netradicionāli Otrajiem Ziemassvētkiem izskanēs psychodelic rock'n'soul noskaņā.

Pirmdien, 27. decembrī, plkst. 20:00 LU Lielajā aulā, noslēdzot kora "Kamēr..." 20 gadu jubilejas sezonu, tā mākslinieciskais vadītājs un diriģents Māris Sirmais kopā ar komponistu Ēriku Ešenvaldu un libreta autoru Kārli Vērdiņu klausītājiem sagatavojuši īpašu dāvanu - uzvedumu "Ziemassvētku leģenda". Koncerts Lielajā aulā skanēs arī dienu vēlāk, 28. decembrī, plkst. 22:00.

Otrdien, 28.decembrī, plkst. 18:00 Sv.Pētera baznīcā Rīgas kori "Daugaviņa", "Motus" un "Vecrīga" atskaņos vienu no 20.gs. romantiskākajiem skaņdarbiem - Džona Ratera "Magnificat".
Plkst. 20:00 kafejnīcā "Taka" ar īpašu dark ambient sadarbības priekšnesumu viesosies skaņu mākslinieki Tobias Faar un Bruzgynai no Lietuvas.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 16:00 iespējams dzirdēt arī portāla EasyGet.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV