Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV7 Vecgada programma

Ieviņa Ancena, 29.12.2010. 12:43

LTV7 Gadumijā skatītājus iepriecinās ar izcilu ārzemju mūziķu koncertiem, lieliskiem šoviem, cirka programmām, bet vakara centrālais notikums būs Laura Reinika jaunākais koncertšovs „Es skrienu".
LTV7 Vecgada programma

Lauris Reiniks: „Es skrienu"

Laura Reinika jaunākais koncertšovs „Es skrienu" koncertturnejās nule pārskanējis visu Latviju. LTV7 ierakstā to varēsim noskatīties plkst. 22:20.

Lauris Reiniks te sevi apliecina kā spilgtu skatuves zvaigzni, kas vienlīdz labi saprotas ar dažādu vecumu publiku un vakara gaitā uztur pozitīvu, prieka un jautrības pilnu noskaņu. Izpildot savas populārākās dziesmas, viņš pamanās gan dejot, gan izrādīt bērnības foto, gan labdabīgi pavīpsnāt par saviem agrīnajiem videoklipiem un iesaistīt klausītājus šova norisē. Protams, koncerta kulminācija ir nu jau vairākās valstīs aktuālais singls "Es skrienu", kura laikā kopā ar Lauri dzied un dejo vai visa zāle...

„Take That" un „Victoria's Secret"

Vecgada vakara programmā iekļauti arī divi izcili ārzemju zvaigžņu šovi, no kuriem pirmais - grupas „Take That" projekts „Take That Come To Town" („Atgriešanās pilsētā") - LTV7 ēterā sāksies jau plkst. 21:35.

Īpašais projekts uzrunā visus popmūzikas cienītājus, jo tikšanās ar slaveno britu grupu „Take That" nevienu nespēj atstāt vienaldzīgu. Te ietverti gan seno gadu hīti, gan dziesmas no nesenā albuma „Circus". Mūs iepriecinās arī viņu lielākais un pārdotākais hīts „Back For Good", kas savulaik izpelnījās populārākās popdziesmas titulu 31 valstī.

Plkst. 01:05 sāksies ekskluzīvā „Victoria's Secret" šovs. LTV7 skatītājiem piedāvās visjaunāko - šī gada šova ierakstu!

Šova "Victoria's Secret" sākumi meklējami Sanfrancisko 1970. gadā, kad to aizsāka Rojs Reimonds. Laika gaitā izmainījies ne tikai tā apjoms, darbības vēriens, bet arī struktūra - no nelielas tirgotāju apvienības tas kļuvis par plaši atpazīstamu ražotāja marku sieviešu veļas tirdzniecībā.

"Victoria's Secret" pasaulē iet ar diezgan agresīvu mārketinga politiku, bet var to atļauties, apzinoties, ka piedāvā augstākā labuma produkciju - desmit pasaulē vispopulārākās ražotāju markas. „Victoria's Secret" šovs – tā ir iespēja publiski parādīt visu piedāvājamo izstrādājumu klāstu. Daudzo gadu laikā, kopš dibināts „Victoria's Secret", tas ne tikai paplašinājies, bet arī saturiski bagātinājies. Tagad zvaigžņu kategorijas modeles rāda publikai ne tikai seksīgu sieviešu veļu, bet lepojas arī ar slavenu juvelieru izstrādājumiem. Ne gluži ikdienišķa parādība, bet šajā šovā iespējams ir miljonu vērts krūšturis, ko demonstrē kādas modeles eņģeliski skaistais augums.

Patiesība par Rodu Stjuartu

Tūlīt pēc gadumijas - plkst. 00:05 - LTV7 skatītājiem piedāvās dokumentālo filmu par leģendāro dziedātāju Rodu Stjuartu - „Roda Stjuarta dažādās sejas".

GRAMMY balvas laureāts Rods Stjuarts pieder pasaules roka un popa zvaigžņu elitei. Piecu bērnu ģimenē dzimušajā mūziķi rit angļu un skotu asinis. Viņš būtu varējis kļūt par futbola zvaigzni, jo bērnībā un jaunības gados sports bija viņa lielā kaislība. Tomēr viņš nokļuva mūzikas pasaulē – sākumā kā grupas dalībnieks, vēlāk jau arī kā solists. Tomēr vēl ilgu laiku, kaut viņš darbojās vairākās vietējās grupās, Rodam Stjuartam nācās pelnīt iztiku ar visdažādākajiem darbiem.

Mūziķa karjera nopietnāka kļūst 60. gadu beigās, kad Rods Stjuarts pievienojas ģitārista Džefa Beka grupai. Viņa pirmā plate, kurā miksējas folks, kantri un roks, iznāk 1969. gadā, bet Stjuarta īstās popularitātes sākums datējams ar 1975. gadu, mūžam jauno hītu „Sailing" un citām dziesmām, arī „Da Ya Think I'm Sexy?", kas kļūst par Stjuarta firmas zīmi.

80. gados Stjuarta karjera turpina attīstīties, viņa popularitāte pieaug, un koncerti ir pieprasīti visā pasaulē. 90. gados dziedātāja popularitātei ir jauns pacēluma vilnis, viņam ir veiksmīgi sadarbības projekti ar Tīnu Tērneri, Stingu un Braianu Adamsu.

Veiksme Rodu Stjuartu pavada arī 212. gadsimta pirmajā desmitgadē. Šajā laikā viņš vairāk pievēršas Amerikas mūzikas zelta fondam, ierakstījis duetus ar Šēru, Daianu Rosu, ar Eltonu Džonu.

Vēl aizvien visās izpausmēs slavenais dziedātājs ir ļoti ekstravagants. Piemēram, par savu frizūru viņš tērē sešus tūkstošus mārciņu gadā...

Svētku uzrunas un Jaungada sagaidīšana

Īsi pirms pusnakts Latvijas iedzīvotājus uzrunās mūsu valsts vadītāji: plkst. 23:45 - Ministru prezidenta Valda Dombrovska uzruna gadumijā, 23:55 - Valsts prezidenta Valda Zatlera uzruna gadumijā. Bet tieši pusnaktī sagaidīsim Jauno gadu.

Vecgada cirks

Veco gadu pavadot, LTV7 svētku programmā iekļautas arī divas izcilas cirka izrādes. Plkst. 11:35 skatītāji varēs novērtēt leģendārā Pekinas cirka šovu, kura zvaigznes tiksies krāšņā izrādē Parīzes cirkā „Fēnikss". Līdztekus cirka mākslinieku aizraujošajiem trikiem neizpaliks arī Ķīnas dabas un tradīciju eksotika, kultūras īpatnības, spēks, izveicība un grācija.

Otra cirka izrāde sāksies plkst. 20:00 – „La Nouba: Dzīves svinēšana". Tā būs grandioza slavenā un modernā Saules cirka („Cirque du Soleil") izrāde, kurā piedalās mākslinieki vecumā no 10 līdz 45 gadiem. 1998. gadā radītais projekts piedzīvojis daudzas izrādes dažādās pasaules malās. Nosaukums „La Nouba" cēlies no franču teiciena „faire la nouba", kas nozīmē „svinēt uz nebēdu". Tā ir noslēpumu un pārsteigumu pilna pasaka par neparastā cīņu pret ikdienas pelēcību krāšņā muzikālā ietērpā.

Saules cirka grupas izrādēm sekosim arī 1. janvārī plkst. 19:25, kad LTV7 ēterā būs šī cirka piedāvātais projekts „Delirium" (2006-2008) - pirmā kompānijas izrāde, kas veidota dzīvās mūzikas koncerta formā. Tas ir multimediāls, teatralizēts šovs ar cirka mākslinieku, akrobātu un dejotāju piedalīšanos. Režisori Mišels Lemjē un Viktors Pilons izveidojuši stāstu par rutīnā iegrimušu pilsētnieku Bilu, kurš piedzīvo jutekļu atmodu. Horeogrāfiju sarūpējusi Mia Mikaelsa, kas strādājusi ar Selīnu Dionu, Madonnu un Prinsu viņu slavenajos koncertos. Savukārt mūzikas noformējums uzticēts Fransisam Kolāram, kas aranžējis vairākas dziesmas no Saules cirka pazīstamākajām izrādēm.

Izrādes „Delirium" pasaules turneja sākās 2006. gada 26. janvārī Ziemeļamerikā, 2007. gada rudenī tā nonāca Eiropā, bet pēdējais šovs tika parādīts 2008. gada 19. aprīlī Londonā.

Mikrofona aptaujas dziesmas

Jaungada nakts programmas izskaņā no plkst. 1:55 skatītāji varēs gremdēties nostalģiskās atmiņās, jo LTV7 ēterā būs labākās latviešu mūzikas izlase, ko veidos Mikrofona aptaujas dziesmas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV