Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Liepājas Leļļu teātrī pirmizrāde „Ledus pele"

Liepājas Leļļu teātris, 14.01.2011. 17:14

Sestdien, 15. janvārī, pulksten 12:00 Liepājas leļļu teātrī visi mazie liepājnieki tiek aicināti uz pirmizrādi „Ledus pele". Par pamatu lugai ņemts Katarīnas Šternas autordarbs, kura galvenos varoņu - kaķēnu draiskošanos, Rūķa izdarības un Pelītes „luncināšanos" uz skatuves iedzīvinājusi horeogrāfe Aina Apene. Izrādes mūzikas autors ir Edgars Silacērps. Izrādes tapusi ar Valsts Kultūrkapitāla fonda finansiālu atbalstu.
Liepājas Leļļu teātrī pirmizrāde „Ledus pele"

Šis iestudējums ir jau otrais darba, pie kura kopā strādā Katarīna Šterna un Liepājas leļļu teātris. Izrādes režisors un Liepājas Leļļu teātra direktors Rihards Belte ir priecīgs par veiksmīgo sadarbību un cer, ka rezultāts iepriecinās arī liepājniekus.

Scenogrāfi Zigrīda Atāle un Varis Siliņš uz Leļļu teātra skatuves spējuši uzburt īstu ziemas ainu. Aktieri Lita Belte un Dainis Laugalis, ietērpti leļļiniekiem neraksturīgos, stilistiski ļoti interesantos kostīmos, skatītājiem garlaikoties neliks. Aktrises Signes Apses apaļīgais Rūķis spēs uzburt ne vienu vien brīnumu, pat atdzīvinot Daces Doroškevicas atveidoto iesalušo Pelīti. Iestudējums ticis arī pie sava ļoti skanīga muzikāla skaņdarba „Kaķa bērni sanākuši".

Biļešu cenas: bērniem – Ls1,50, pieaugušajiem – Ls 2,00. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Liepājas Tūrisma informācijas birojā un pirms izrādes – teātrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV