Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kamerons atklāj jaunumus par "Avatara" turpinājumiem

kinokino.lv, 25.01.2011. 12:39

Intervijā ASV žurnālam "Entertainment Weekly" visu laiku ienesīgākās filmas "Avatars" producents un režisors Džeimss Kamerons atklājis vairākus jaunumus par gaidāmajiem filmas turpinājumiem.
Kamerons atklāj jaunumus par "Avatara" turpinājumiem

Jau esam ziņojuši, ka tiks uzņemti uzreiz divi "Avatara" turpinājumi. Kamerons ir apstiprinājis, ka filmas tiks uzņemtas vienlaicīgi (laika un līdzekļu ekonomijas dēļ) un ka pirmā no tām uz ekrāniem iznāks 2014.gada decembrī, bet otrā – gadu vēlāk, proti, 2015.gada nogalē. Vēl precīzs datums nav zināms, taču skaidrs ir tas, ka filmas pirmizrādi piedzīvos decembrī, lai gūtu visas Ziemassvētku brīvdienu priekšrocības.

Patlaban Kamerons strādā pie abu filmu scenārija rakstīšanas un pilnveidošanas. Režisors ir paziņojis arī to, ka noteikti varam sagaidīt uz ekrāna tos pašus varoņus, kurus redzējām pirmajā filmā, proti, tos, kas palika dzīvi.

Kā ziņots iepriekš, otrajā filmā stāsts risināsies Pandoras okeānos („taču tas nenozīmē, ka darbība risināsies tikai zem ūdens", tā Kamerons), kā arī gūsim ieskatu citās zvaigžņu sistēmas Alfa Centauri AB planētās.

Plānots, ka "Avatara" zvaigznes Sems Vortingtons un Zoja Saldana ar jaunāko performance-capture sasniegumu palīdzību atkal attēlos stāsta centrālos varoņus.

Kamerons arī atklājis, ka daļa no jauno filmu ieņēmumiem tiks ziedota vides aizsardzības projektiem.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Džeimss Kamerons

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV