Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Kamerona Diaza gatavojas "Gambīta" rimeikam

kinokino.lv, 02.02.2011. 09:24

Aktrise Kamerona Diaza gatavojas piedalīties filmas "Gambīta" jaunajā versijā.
Kamerona Diaza gatavojas "Gambīta" rimeikam

Tas būs 1966. gada britu kriminālkomēdijas rimeiks, kuru savā manierē adaptēs brāļi Koeni – viņi sarakstījuši filmas scenāriju. Titullomā redzēsim "Karaļa runas" zvaigzni un „bez piecām minūtēm oskaroto" aktieri Kolinu Fērtu.

Kā raksta Deadline, filmai piesaistīta aktrise Kamerona Diaza. Tagad atliek gaidīt oficiālu informāciju par to, vai Diaza šo lomu iegūs. Informēsim par jaunumiem! Diaza uz Latvijas ekrāniem redzama aktuālajā lentē "Zaļais sirsenis".

Projekta režisors būs Maikls Hofmans ("Pēdējā stacija"). "Gambīta" filmēšanu paredzēts sākt nākamā gada maijā Londonā, savukārt to finansēs neatkarīgā studija Crime Scene Pictures.

Oriģinālajā filmā galvenās lomas atveidotāji bija britu aktieris Maikls Keins un amerikāņu aktrise Šērlija Makleina. 1966. gada filmā Maikls Keins attēloja izveicīgu kramplauzi, kurš no kāda miljardiera cenšas nolaupīt ļoti vērtīgu statuju, un saņem palīdzību no kādas viesmīles, kas izrādās upura nelaiķes sievas dubultniece. Kaut arī kramplauzis šo darbu ir rūpīgi izplānojis, tā izpildīšanu sarežģī attiecības ar skaisto līdzdalībnieci.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Kamerona Diaza

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV