Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izsludināts Cēsu novada kultūras projektu konkurss

Daiga Janševska, 04.02.2011. 10:45

Lai atbalstītu radošas idejas kultūras jomā un veicinātu iniciatīvu darboties, 2011. gada 4.februārī Cēsu novadā tiek izsludināts kultūras projektu konkurss, kuru organizē un administrē pašvaldības aģentūra „Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs".
Izsludināts Cēsu novada kultūras projektu konkurss

Projektu konkursa mērķis ir veicināt kultūras nozares attīstību, kultūras norišu daudzveidību un kvalitāti Cēsu novadā, kultūras vērtību izplatīšanu un pieejamību plašai sabiedrībai.

Konkursā var piedalīties ikviens, kurš ar radošu jaunrades procesu vēlas sniegt ieguldījumu Cēsu novada kultūras dzīves bagātināšanā un kultūras tūrisma attīstībā. Šogad Cēsu novada domes piešķirtais konkursa finansējums ir 6 000 Ls. Konkursa pretendenti var saņemt līdz 70% no iesniegtā projekta kopējā finansējuma apjoma, kas nebūs mazāks par 70 Ls un lielāks par 600 Ls.

Projektu atbalstīšanas kritēriji ir aktualitāte, oriģinalitāte, skaidri definēti mērķi, ieguldījums Cēsu novada kultūrvides attīstībā un projekta tāmes pamatotība, kā arī projektu rezultātu pieejamība plašai mērķauditorijai.

Iesniegtos projektus izvērtēs un apstiprinās pašvaldības aģentūras „Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" izveidota konkursa vērtēšanas komisija.

Informācija par projektu konkursu – nolikums un pieteikuma veidlapas pieejamas „Cēsu Kultūras un Tūrisma centrā" (Baznīcas laukumā 1, Cēsīs), tālr. 64127755, kā arī interneta lapā www.cesis.lv sadaļā „Kultūra/Projektu konkurss".

Projektu pieteikumi iesniedzami „Cēsu Kultūras un Tūrisma centrā" līdz šī gada 25.februārim.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV