Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Cēsu novada kultūras projektu konkursā iesniegti 39 pieteikumi

Daiga Janševska, 02.03.2011. 09:44

Ir noslēdzies pašvaldības aģentūras „Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" februārī izsludinātais Cēsu novada kultūras projektu konkursa iesniegšanas termiņš. Līdz š.g. 25.februārim aģentūrā tika iesniegti 39 dažādu kultūras nozaru projektu pieteikumi. Pieprasītais finansējums vairāk kā 3 reizes pārsniedz Cēsu novada pašvaldības piešķirto finansējumu konkursa realizācijai – 6000 Ls. Projektu konkursu administrē pašvaldības aģentūra „Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs".
Cēsu novada kultūras projektu konkursā iesniegti 39 pieteikumi

Aģentūras Cēsu Kultūras centra nodaļas vadītāja Ruta Krastiņa pozitīvi vērtē lielo ieinteresētību un atzīst, ka Cēsis ir idejām bagāta pilsēta. „Mums ir daudz radošu personību un nevalstisku organizāciju, kuras gatavas aktīvi un mērķtiecīgi darboties, būtiski papildinot Cēsu kultūras dzīvi, un ar savu piedāvājumu iezīmējot jaunus, interesantus vaibstus novada kultūrvidē", saka Ruta Krastiņa, piebilstot, ka šogad saņemts divreiz vairāk pieteikumu nekā pērn.

Projektus izvērtēs pašvaldības aģentūras „Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" apstiprināta komisija, kuras sastāvā iekļauti Cēsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komisijas pārstāvis Imants Timermanis, mākslinieks Eero Rass, Vaives tautas nama vadītāja Kadrija Mičule, Cēsu Izstāžu nama vadītāja Nata Livonska un Cēsu kultūras centra vadītāja Ruta Krastiņa. Projektu atbalstīšanas kritēriji ir aktualitāte, oriģinalitāte, skaidri definēti mērķi, ieguldījums Cēsu novada kultūrvides attīstībā un projekta tāmes pamatotība, kā arī projektu rezultātu pieejamība plašai mērķauditorijai.

Projektu rezultāti tiks paziņoti Cēsu mājas lapas www.cesis.lv sadaļā „Kultūra" pēc 10.marta.

Cēsu novada kultūras projektu konkursa mērķis ir veicināt kultūras nozares attīstību, kultūras norišu daudzveidību un kvalitāti Cēsu novadā, kultūras vērtību izplatīšanu un pieejamību plašai sabiedrībai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV