Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Laimē ielūgumus uz grupas "Pulsa efekts" izrādi "No Drums, No Problems" Cēsīs

Rebeka Gaiša – Vīksna, 28.03.2011. 15:33

Turpinot tūri, jau šonedēļ Joku dienā, 1.aprīlī, "Pulsa efekts" ar izrādi "No Drums, No Problems" viesosies Cēsu 2.pamatskolā. Sadarbībā ar Latviešu Radio ikviens aicināts piedalīties radošā konkursā un laimēt ielūgumus uz šo izrādi.
Laimē ielūgumus uz grupas "Pulsa efekts" izrādi "No Drums, No Problems" Cēsīs

"No Drums, No Problems" ir absolūti inovatīva divcēlienu dejas- ritma izrāde Latvijā. Gandrīz izrāde ir par komiski ambicioziem aizskatuves strādnieku sapņiem, kam varbūt būs lemts piepildīties... Par nelielo, taču gandrīz nepārvaramo tiltu starp skatuvi un aizskatuvi.

Izrādes laikā "Pulsa efekts" dalībnieki rada ritmu un skaņu ar dažādām ne muzikālām lietām, kā arī uz pašu ķermeņiem (body percussion jeb body-drumming), turklāt to visu apvienojot ar deju (horeogrāfs, grupas dalībnieks, Guntis Spridzāns).

Gandrīz izrādē "No Drums, no Problems" piedalīsies arī profesionāli mūziķi – Karīna Tropa (Lady's Sweet) vai Diāna Pīrāgs (vokāls), Iļja Šneiveiss (akordeons, taustiņi, ģitāra) un Edvīns Ozols (bass, kontrabass).

Kā laimēt ielūgumus?

1) Apskati bildi ar daļu no kāda priekšmeta Latviešu Radio mājas lapā, 2) uzmini, kas tas ir, 3) uzbur vīziju, kā no tā varētu dabūt ārā kādu skaņu un 4) aprakstu nosūti uz Latviešu Radio!

Katras dienas oriģinālākā versija laimēs ielūgumus 2 personām uz izrādi "No Drums,No Problems" Cēsīs 1.aprīlī.

Vairāk te http://www.latviesuradio.lv/jaunumi/jaunumi-radio

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV