Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

50 Cent filmēsies kopā ar Robertu De Niro

kinokino.lv, 29.03.2011. 09:35

Kērtiss Džeksons, zināms kā 50 Cent, atkārtoti sadarbosies ar producentiem Rendalu Emetu un Džordžu Furlu filmā "Freelancers" (Pirmais Džeksona un producentu kopīgais projekts ir trilleris "Set Up", kura video rullītis iznāca šonedēļ.)
50 Cent filmēsies kopā ar Robertu De Niro

Jaunais projekts jau šobrīd var lepoties ar iespaidīgu aktieru sastāvu. Galveno lomu, atskaitot 50 Cent, protams, atveidos Roberts De Niro, kā arī savu dalību filmā pārrunā Forests Vitakers.

Filma ir stāsts par nogalinātā Ņujorkas policista dēlu, kurš kopā ar diviem labākajiem draugiem iestājas policijas akadēmijā. Pēc skolas beigšanas puisi (Džeksonu) savā paspārnē ņem kapteinis Viks Sarkone (De Niro), kas ir viņa tēva bijušais pārinieks. Sarkone vada operatīvo vienību, kura cīnās ar ielu noziedzību un puisis kļūst par tās locekli.

Filmas scenārija autors ir Filips Kaseuss, režisors Džesijs Terero. Filmēšanas sākums paredzēts jau 18. aprīlī Ņūorleānā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, 50 Cent

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV